Isključenja struje za 4. i 5. mart

Isključenja struje za 4. i 5. mart

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delu Rumenke, dok će bez struje u nedelju biti pojedini objekti u Čeneju.


Subota, 4. mart

Rumenka:

- od 9 do 11 sati: Kisački put 2 - 30, 11; Firme: GMRS, Agromin, Metalum, Betonska baza i Asfaltna baza.


Nedelja, 5.mart

Čenej:

- od 9 do 11 sati: Međunarodni put (salaši) od 110 do 422B, od 105 do 143; Firme: Centar za mehanizaciju, Graditelj NS, Hotel, Telefonoteka, Đurđević i Popović.

NAPOMENA: Za radove koji se izvode ili odlažu, čije se objavljivanje zbog kratkoće vremena ne može realizovati u dnevnoj štampi i na internet portalima, obaveštenja se mogu dobiti na telefon 421 066, kao i na sajtu "Elektrovojvodine".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo bebe isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija Dom zdravlja Novi Sad zodijak elektrovojvodina raspored sahrana novi sad raspored sahrana i ispraćaja štrajk poštara sahrane novi sad Isključenje struje jkp lisje bez struje dnevni horoskop Elektrodistribucija Novi Sad Nebojša Stefanović vremenska prognoza novorođenčad matičar novi sad betanija novosadsko porodilište Republički hidrometeorološki zavod servisne informacije novi sad isključenja struje bez vode horoskop Vreme u Novom Sadu horoskopski znaci