Isključenja struje za 4. i 5. mart

Isključenja struje za 4. i 5. mart

Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delu Rumenke, dok će bez struje u nedelju biti pojedini objekti u Čeneju.


Subota, 4. mart

Rumenka:

- od 9 do 11 sati: Kisački put 2 - 30, 11; Firme: GMRS, Agromin, Metalum, Betonska baza i Asfaltna baza.


Nedelja, 5.mart

Čenej:

- od 9 do 11 sati: Međunarodni put (salaši) od 110 do 422B, od 105 do 143; Firme: Centar za mehanizaciju, Graditelj NS, Hotel, Telefonoteka, Đurđević i Popović.

NAPOMENA: Za radove koji se izvode ili odlažu, čije se objavljivanje zbog kratkoće vremena ne može realizovati u dnevnoj štampi i na internet portalima, obaveštenja se mogu dobiti na telefon 421 066, kao i na sajtu "Elektrovojvodine".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradsko groblje grad novi sad jkp lisje opens distrikt JKP Vodovod i kanalizacija servisne informacije novi sad havarija na vodovodu bebe sahrane novi sad policija sahrane isključenja struje bez vode novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina lisje Spens štrand Novo naselje servisne informacije novorođenčad betanija novosadska policija opens 2019 almaško groblje bez struje isključenje vode raspored sahrana i ispraćaja