Ispred Vlade nije bomba nego izmet

Ispred Vlade nije bomba nego izmet

Kontradiverziona ekipa MUP-a ustanovila je da se u kutijama postavljenim jutros na više lokacija u Beogradu ne radi o eksplozivnim napravama.

Kako je saopštio Biro MUP-a za saradnju s medijima, na više lokacija u Beogradu, Nemanjina 11, Kneza Miloša 20, Nemanjina 22-26, Nemanjina 17a i Vlajkovićeva 3-5, jutros u osam časova pronađene su kutije, a kontradiverziona ekipa je ustanovila da se ne radi o eksplozivnim napravama.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova rade na veštačenju sadržaja kutija. Kutije su veličine 20x30x10 centimetara, navedeno je u saopštenju.

Kako je Tanjugu ranije rečeno u Informativnoj službi MUP-a Srbije, na uglu ulica Nemanjina i Kneza Miloša u Beogradu na ulazu u Vladu Srbije jutros oko 07.30 časova pronađena je jedna kutija. Obavljen je kontradiverzioni pregled, ali tom prilikom nije pronađena bomba, istakli su u toj službi.

Kako je ranije jutros javila TV Pink, pronađeno je više sumnjivih paketa nepoznate sadržine ispred zgrade Vlade Srbije, ministarstava i zgrade Narodne banke Srbije, koji su nađeni kod brojeva 17 i 22, a u kutiji je bio životinjski izmet. Po otkrivanju paketa, alarmirana je policija koja je blokirala Nemanjinu ulicu, koja je odmah pozvala Kontradiverzionu jedinicu MUP Srbije, koja je pregledala sumnjive pakete.

Oko 8.30 sati policija je završila kontradiverzioni pregled tri sumnjiva paketa ostavljena ispred važnih državnih institucija i utvrdila da nema nikakve opasnosti.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Petrovaradin zdravlje koncert horoskop dunav bez vode Isidor Bajić Spens štrand novi sad OK Vojvodina Srbija stanovi Kać tajne horoskopa odbojka vremenska prognoza elektrovojvodina MUP Srbije havarija na vodovodu bez struje betanija MUP bebe muzička omladina novog sada JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište novosađani