ISTRAŽUJEMO: Kakva je ponuda i koliko koštaju kupaći kostimi ove sezone (FOTO)

ISTRAŽUJEMO: Kakva je ponuda i koliko koštaju kupaći kostimi ove sezone (FOTO)

Sezona kupanja i kupovine kupaćih kostima je u jeku, a u izlozima i rafovima novosadskih butika mame nas najrazličitiji mogući modeli i boje.

Ipak, treba naći baš onakav kupaći kakav odgovara našoj građi i ličnom ukusu, a idealno je ako njegova cena odgovara našim materijalnim mogućnostima i baš onoj količini novca koju smo planirali da potrošimo za to.

Bez obzira na to da li ćete leto koje tek što je počelo provesti na moru, jezeru, bazenu ili Štrandu, ako ste rešili da se počastite novim outfitom za plažu, možete birati među mnoštvom modela i boja, a cenovni rang je takođe prilično širok.

Da ne biste morali izdvojiti ceo jedan dan (ili čak i više) tragajući za idealnim kupaćim, istražili smo za vas modele i cene u pojedinim prodavnicama i evo šta smo našli.


CALZEDONIA

U butiku "Calzedonia" u T.C. "Promenada", u ponudi je izuzetan izbor vrhunski kreiranih kupaćih kostima, a prodavačice kažu da su najviše traženi modeli iz njihove "Basic" linije. U pitanju su jednobojni dvodelni kupaći u gotovo svim bojama, sa nekoliko vrsta modela gornjih delova, od kojih većina ima korpe ili ojačanja, pa birate da li više volite "trougliće", klasične korpe ili topiće.


Pored njih, pažnju dama privlači i mornarska kolekcija u plavo-belo-crvenim nijansama sa nezamenjivim štrafticama, petrolej zeleni modeli sa šljokicama i nešto svedenija varijanta u crnoj i beloj boji, upotpunjena tufnama. Specifično za ovu prodavnicu je što se donji i gornji delovi odvojeno prodaju, pa se tako donji delovi kreću od 2.000 do 2.790 dinara, a gornji od 2.790 do 4.500 dinara.


WOMEN' SECRET

Izuzetno ljupki primerci, kao sa francuske rivijere, čekaju dame u "Women'secretu". Njihovi kreatori su se ovog leta odlučili za cvetni print, karnere, vedre boje i potpuno ženstvene krojeve.


Ukoliko vas očara nešto u ovoj prodavnici, pripremite između 2.200 i 3.590 dinara za gornje i između 1500 do 3.000 za donje delove. Vrlo privlačni jednodelni kostimi koštaju od 3.600 do 4.800 dinara, a pojedini modeli mogu da se nađu i sniženi.


INTERSPORT

U susednom "Intersportu", iako prevashodno sportskoj radnji, sa vešalica pogled privlači šarenilo vrlo ženstvenih dvodelnih modela, a dezeni koji dominiraju su štrafte, zvezdice i floral print. Svoje mesto su našli i uvek traženi, jednobojni kupaći.


 


U toku su sniženja
, a cene za jedan ženski kupaći (oba dela se prodaju zajedno) su u dijapazonu od 1.900 do 5.500 dinara. Odličan je izbor i za muškarce, koji mogu naći razne modele klasičnog, ali i neuobičajenog dizajna, po ceni od 1600 do 3.800 dinara.

 

 
NEW YORKER

Nećete znati šta pre da probate ni u butiku "New Yorker", jer je u ovogodišnjoj kolekciji ponešto za svačiji ukus. Dvodelni kupaći (gornji i donji se prodaju odvojeno) mogu se naći u svim mogućim bojama, uglavnom intenzivnim, koje i jesu najatraktivnije za leto, sa zanimljivim šarama, štrafticama, cvetićima, čipkom, šljokicama, animal printom...


Od modela su najzastupljenije klasične korpe, kao i topići, a mogu se naći i oni u totalno sportskom fazonu. Cene gornjih delova su između 900 i 1600, a donjih između 700 i 1.100, dok donji delovi kao šortsići i bokserice staju 1.300 dinara. Ovde je odlična i ponuda zanimljivih jednodelnih kostima, za koje je potrebno da izdvojite od 2.000 do 2.600 dinara.


KINESKE PRODAVNICE

Po kineskim radnjama nema čega nema, s tim što se mogu prepoznati modeli koji "haraju" Novim Sadom već nekoliko sezona unazad. Sveprisutne su šljokice, resice, cirkoni, ali i velik izbor jednobojnih dvodelnih kupaćih kostima, koji se mogu pazariti za od 950 do 1.700 dinara.

 


Dame koje tragaju za nešto klasičnijim jednodelnim kostimima koji dosta toga pokrivaju, ovde će naći baš takve, a cene im se kreću oko 1.800 dinara. Muški kupaći (šortsevi i gaće) jednostavnih dezena staju od 510 do 600 dinara.

Gotovo po svim buticima u kojima se prodaju i kupaći kostimi na snazi su sniženja, pa proverite da li se za model koji vam se dopada važi manja cena.

Šta god da odaberete, ne zaboravite da osmeh i samopouzdan stav doprinose da u novom kupaćem kostimu izgledate još privlačnije. Želimo vam dobar pazar i potpuno uživanje na novosadskim i svetskim kupalištima!
 

Autor teksta: Svetlana Bogićević

Oceni vest:
4
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan