Iz Novog Sada za Moskvu: Multiactiv kozmetika na ruskom tržištu

Iz Novog Sada za Moskvu: Multiactiv kozmetika na ruskom tržištu

Od ove godine, Multiactiv kozmetika je prisutna na tržištu Rusije, jednom od najvećih i najzahtevnijih tržišta.  U želji da se približi ruskim potrošačima ovaj brend je predstavljen i na Internacionalnom sajmu lepote „InterCHARM“, koji je održan od 21. do 24. oktobra u Moskvi. „InterCHARM“ je drugi po veličini sajam lepote u svetu, a ove godine na njemu je učestvovalo više od 3.500 izlagača iz svih krajeva sveta.

Ovaj domaći kozmetički brend ima dugu tradiciju u proizvodnji preparativne kozmetike, i pored Srbije, zastupljen je i na tržištima zemalja okruženja, kao i u Turskoj.

Prema rečima Korda Damjana, generalnog direktora Yuco-Hemija doo, proizvođača kozmetike Multiactiv, sajam ovakvog tipa je idealno mesto za predstavljanje unapređenih formulacija i redizajnirane ambalaže Multiactiv proizvoda.

- Već više od 26 godina ulažemo u kvalitet i pažljivo gradimo naš brend. U protekloj godini mnogo smo radili na unapređenjima kvaliteta, pakovanja i dizajna, kao i na razvoju novih proizvoda. Primena novih saznanja, automatizovana oprema velikog kapaciteta, vrhunske sirovine, stroga kontrola kvaliteta i standardizovana proizvodnja, rezultirali su vrhunskim proizvodima, koje sa ponosom predstavljamo u svetu. Sve navedeno odrazilo se i na značajan rast prometa. U prošloj godini je zabeležen porast od 20%, što je cilj i u ovoj godini. Danas je Multiactiv kozmetika sinonim za kvalitetnu negu kože, tradiciju kojoj se veruje, ali sa druge strane i sinonim za inovativne proizvode i praćenje savremenih svetskih trendova, objasnio je Damjan.

 

PR tekst

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dragana

  pre 1673 dana i 23 sata

  Divna vest i još bolja kozmetika! :)

  Oceni komentar:
  0
  2