Iz Novog Sada za Moskvu: Multiactiv kozmetika na ruskom tržištu

Iz Novog Sada za Moskvu: Multiactiv kozmetika na ruskom tržištu

Od ove godine, Multiactiv kozmetika je prisutna na tržištu Rusije, jednom od najvećih i najzahtevnijih tržišta.  U želji da se približi ruskim potrošačima ovaj brend je predstavljen i na Internacionalnom sajmu lepote „InterCHARM“, koji je održan od 21. do 24. oktobra u Moskvi. „InterCHARM“ je drugi po veličini sajam lepote u svetu, a ove godine na njemu je učestvovalo više od 3.500 izlagača iz svih krajeva sveta.

Ovaj domaći kozmetički brend ima dugu tradiciju u proizvodnji preparativne kozmetike, i pored Srbije, zastupljen je i na tržištima zemalja okruženja, kao i u Turskoj.

Prema rečima Korda Damjana, generalnog direktora Yuco-Hemija doo, proizvođača kozmetike Multiactiv, sajam ovakvog tipa je idealno mesto za predstavljanje unapređenih formulacija i redizajnirane ambalaže Multiactiv proizvoda.

- Već više od 26 godina ulažemo u kvalitet i pažljivo gradimo naš brend. U protekloj godini mnogo smo radili na unapređenjima kvaliteta, pakovanja i dizajna, kao i na razvoju novih proizvoda. Primena novih saznanja, automatizovana oprema velikog kapaciteta, vrhunske sirovine, stroga kontrola kvaliteta i standardizovana proizvodnja, rezultirali su vrhunskim proizvodima, koje sa ponosom predstavljamo u svetu. Sve navedeno odrazilo se i na značajan rast prometa. U prošloj godini je zabeležen porast od 20%, što je cilj i u ovoj godini. Danas je Multiactiv kozmetika sinonim za kvalitetnu negu kože, tradiciju kojoj se veruje, ali sa druge strane i sinonim za inovativne proizvode i praćenje savremenih svetskih trendova, objasnio je Damjan.

 

PR tekst

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Dragana

  pre 1428 dana i 11 sati

  Divna vest i još bolja kozmetika! :)

  Oceni komentar:
  0
  2
bez vode jkp lisje sahrane novi sad groblje novorođenčad novosadsko porodilište isključenja struje memorijal velikana betanija vremenska prognoza servisne informacije almaško groblje lisje Spens OK Vojvodina bebe odbojka radosne vesti raspored sahrana novi sad servisne informacije novi sad elektrovojvodina smanjen pritisak vode JKP Vodovod i kanalizacija havarija na vodovodu vodovod Daško i Mlađa Elektrodistribucija Novi Sad Voša gradsko groblje bez struje