Iz Skupštine grada pozivaju novosadske privrednike da podrže akciju  "Dan jednakih plata"

Iz Skupštine grada pozivaju novosadske privrednike da podrže akciju "Dan jednakih plata"

Кomisija za rodnu ravnopravnost Skupštine Grada Novog Sada uputila je poziv privrednim subjektima u gradu da se priključe akciji "Dan jednakih plata 2018. godine" i da 14. decembra 2018. godine ženama omoguće popust u svojim prodajnim objektima za 11 odsto, te na taj način doprinesu postizanju ravnopravnosti u svojoj sferi poslovanja, simbolično na jedan dan.

Akcija "Dan jednakih plata" organizuje se kao potreba da se podigne svest o problemu diskriminacije žena na radnom mestu. Prema podacima, prosečna zarada žena u Republici Srbiji niže su za oko 11 odsto od prosečnih zarada muškaraca.

Privredni subjekti koji obavljaju svoju delatnost u Novom Sadu i koji žele da učestvuju u navedenoj akciji mogu da se prijave putem elektronske pošte Skupštine Grada Novog Sada , a dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj 488 28 14.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez vode Isključenje struje jp sportski i poslovni centar vojvodina elektrovojvodina novosadsko porodilište horoskop Vreme u Srbiji Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje zdravlje novosađani novi sad Spens klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad JKP Vodovod i kanalizacija bebe bez grejanja epidemija gripa betanija Vreme u Novom Sadu bez struje isključenje vode vremenska prognoza isključenje grejanja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana vremenska prognoza novi sad