Iz Skupštine grada pozivaju novosadske privrednike da podrže akciju  "Dan jednakih plata"

Iz Skupštine grada pozivaju novosadske privrednike da podrže akciju "Dan jednakih plata"

Кomisija za rodnu ravnopravnost Skupštine Grada Novog Sada uputila je poziv privrednim subjektima u gradu da se priključe akciji "Dan jednakih plata 2018. godine" i da 14. decembra 2018. godine ženama omoguće popust u svojim prodajnim objektima za 11 odsto, te na taj način doprinesu postizanju ravnopravnosti u svojoj sferi poslovanja, simbolično na jedan dan.

Akcija "Dan jednakih plata" organizuje se kao potreba da se podigne svest o problemu diskriminacije žena na radnom mestu. Prema podacima, prosečna zarada žena u Republici Srbiji niže su za oko 11 odsto od prosečnih zarada muškaraca.

Privredni subjekti koji obavljaju svoju delatnost u Novom Sadu i koji žele da učestvuju u navedenoj akciji mogu da se prijave putem elektronske pošte Skupštine Grada Novog Sada , a dodatne informacije mogu se dobiti telefonom na broj 488 28 14.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje servisne informacije bebe novosađani sahrane Isključenje struje sahrana novosadsko porodilište gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija raspored sahrana novi sad gradsko groblje RHMZ bez vode matičar novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad elektrovojvodina JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu horoskop horoskopski znaci servisne informacije novi sad isključenje vode vremenska prognoza jkp lisje Elektrodistribucija Novi Sad