Iz "Železnice" poručuju: Nadvožnjak u Partizanskoj urađen je kvalitetno

Iz "Železnice" poručuju: Nadvožnjak u Partizanskoj urađen je kvalitetno

"Infrastruktura železnice Srbije" saopštila je da je železnički nadvožnjak u Partizanskoj ulici u Novom Sadu izgrađen "po projektu i kvalitetno".

Kako su naveli u saopštenju, u situaciji kada je sinoć, 17. maja, usled naglih i obilnih padavina jedan deo Novog Sada bio pod vodom, a sa poplavama su suočeni delovi Srbije i čitav region, "tendenciozno je i zlonamerno na bilo koji način dovoditi u pitanje kvalitet radova izvedenih prilikom izgradnje novog železničkog nadvožnjaka", prenosi Danas.rs.

Svi radovi na izgradnji novog nadvožnjaka u Partizanskoj ulici u Novom Sadu, u okviru projekta brze pruge Novi Sad – Subotica, urađeni su prema projektu, uključujući i rešavanje problema odvođenja atmosferskih voda, sa kojim se ovaj deo grada godinama unazad susretao – navodi se u saopštenju.

Dodaju da je dugogodišnji problem odvođenja atmosferskih voda bio rešen prilikom izgradnje.

U situaciji velikih vremenskih neprilika i obilnih kiša, taj sistem jednostavno nije mogao da odjednom primi i odvede toliku količinu vode. Kao što to nije bilo moguće ni na drugim lokacijama u Novom Sadu, ali i u drugim delovima Srbije, kao ni u brojnim gradovima u regionu. Toliku količinu padavina u tako kratkom roku, jednostavno, nijedan odvodni sistem nije u mogućnosti da odmah reši – zaključuje se u saopštenju Infrastrukture.

Oceni vest:
1
18

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Izjava nema poverenje

  pre 197 dana i 5 sati

  Železnica javno preduzeće. Boje se i vlade i partije. Da im kažu da pevaju, kao onom pilotu što je izašao na tv Prva da nas laže o chemtrail tragovima jer mu posao i letenje zavise od kvaliteta laži, pevali bi nama železničari:
  . Podvožnjak je izrađen od suvog zlataaaa!

  Oceni komentar:
  0
  5
 • deda

  pre 197 dana i 2 sata

  ок ту су у праву, иначе град је плански сређиван, радђен и дограђиван, а 60-70 десетих када је рађена већина тих одвода прављени су дупло већи него што су до тадашње кише бележене...сад ако се деси овако нешто пливаће сваки град на свету, гарант..

  Oceni komentar:
  1
  0