IZBEGNITE GUŽVE: Zamena Exit ulaznica za narukvice kreće od utorka

IZBEGNITE GUŽVE: Zamena Exit ulaznica za narukvice kreće od utorka

Zamenska mesta za festivalske narukvice ove godine radiće od utorka i biće na dodatna dva mesta, kako bi posetioci izbegli čekanje u redovima za zamenu prvog festivalskog dana, poručuje se u saopštenju Exita.

Prvi punkt nalazi se na zamenskom mestu u centru Novog Sada, ispred Gradske kuće i radiće od utorka do četvrtka, u periodu od 17 do 22 časa, a u četvrtak čak do ponoći, gde će vlasnici četvorodnevnih ulaznica moći da ih zamene za obavezne narukvice sa kojima kasnije ulaze na festival.

Drugo dodatno mesto se nalazi u Exitovom kampu na Štrandu i radiće od utorka do četvrtka od 16 do 21 čas, a od utorka radiće redovno i glavni zamenski šalteri ispod glavnog ulaza na Petrovaradinsku tvrđavu kod Lovotursa, u periodu od 10 do 20 časova u utorak i sredu, od 10 do 3 časa u četvrtak, te od 14 do 3 časa u petak, subotu i nedelju. Prilikom zamene potrebno je prikazati lični dokument radi utvrđivanja državljanstva, poručuju iz Exit tima. 
 

Svim posetiocima festivala savetuje se da zamene svoj vaučer za narukvicu pre početka festivala, jer se očekuju ogromne gužve na zamenskim mestima na Petrovaradinskoj tvrđavi, pogotovo prvog dana festivala, u četvrtak, 7. jula.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan