IZBEGNITE PLAĆANJE KAMATE: Do 14. novembra uplatite 4. ratu poreza na imovinu

IZBEGNITE PLAĆANJE KAMATE: Do 14. novembra uplatite 4. ratu poreza na imovinu

Gradska poreska uprava obaveštava poreske obveznike sa teritorije Novog Sada, fizička lica, preduzetnike i pravna lica da u ponedeljak, 14. novembra, dospeva za plaćanje 4. rata godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Zakonom je predviđeno kvartalno plaćanje poreza na imovinu, a kašnjenje ili jednokratno izmirenje poreske obaveze na kraju kalendarske godine dovodi do obračuna i naplate kamate po stopi koja na današnji dan iznosi 14%, stoga pozivamo poreske obveznike da svoje dospele obaveze izmiruju u zakonom propisanim rokovima – navodi se u saopštenju koje je poslato iz Kabineta gradonačelnika.

Informacije kao i odgovore na sve nedoumice povodom dospeća 4. rate godišnjeg poreza na imovinu zainteresovana lica pored šalter sale u Ulici Vojvođanskih brigada broj 24–26, izdvojenog šalter mesta u prostorijama JKP "Informatika" na Bulevaru Slobodana Jovanovića br. 15, info-pulta Gradske poreske uprave u TC "Promenada", mogu dobiti i putem elektronske pošte na mejl adresu , kao i na brojeve telefona: 021 4871 707 i 021 4871 751.

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada podseća sugrađane da je omogućeno preuzimanje kopije Rešenja o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu u svim radnim jedinicama JP "Pošta Srbije" na teritoriji Grada Novog Sada kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan