IZBEGNITE PLAĆANJE KAMATE: Uplatite prvu ratu poreza na imovinu do srede

IZBEGNITE PLAĆANJE KAMATE: Uplatite prvu ratu poreza na imovinu do srede

Gradska poreska uprava podseća poreske obveznike da 14. februara dospeva za plaćanje prva rata godišnjeg poreza na imovinu za 2024. godinu.

Uzimajući u obzir da visina poreza na imovinu ove kao ni prethodnih godina u Gradu Novom Sadu nije menjana, uplatom do 14. februara u istom iznosu koji je plaćen za izmirenje četvrte rate za prošlu godinu, izmiruje se obaveza i izbegava obračun zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata koja na današnji dan iznosi 16,5% – poručuju iz Kabineta gradonačelnika.

Oceni vest:
1
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Aposlutno ugrožena ljudska prava!

  pre 167 dana i 1 sat

  Čekaj, ako sam vas dobro razumeo, želite da uplatim porez državi čija mi Pošta krade 35 paketa u vrednosti 95.41$ i čiji Predsednik obećava stranoj sili da neće braniti svoj ugroženi narod na Kosovu? Odnosno, po toj logici će rođena vojska sprečavati sopstveni narod da ga brani, na zahtev Glavnokomandujućeg koji želi da održi reč.
  Ako sam Vas dobro razumeo - takvima treba da uplaćujem porez?
  I onda se neki žale što se obraćamo EU i crnom đavolu - da nas spasi od sopstvenih ovde.

  Oceni komentar:
  2
  14
 • Izvinjenje Pošti!

  pre 166 dana i 18 sati

  Moram da povučem izjavu, i malo da se uplašim.Mora da me neke službe prate ili neko prepoznaje, jer tog dana kad na ovom čarobnom portalu uložim žalbu, magično se dostavi polovina pošiljaka. Op!
  Hvala, gospodo Poštari, sa velikim P! Meni to mnogo znači, jer većinu stvari ne mogu nigde naći, samo Kinezi proizvode. A vršim neke eksperimente.
  Ako treba neka pomoć, učlanio bih se u dobrovoljce za sortiranje. Mogli bi se organizovati kroz probni rad, zbog pravnika. Ili bih Vam platio prekovremeni.

  Oceni komentar:
  1
  2
 • Radovan II

  pre 166 dana i 16 sati

  Čudno dospeće prve rate. Ako plaćamo porez na 4 rate onda bi trebalo svaka tri meseca da se plaća. A sada je tek počeo drugi mesec. Kakvo je to računanje. 4x3 je 12,zar ne

  Oceni komentar:
  1
  6