Izdavanje smeštaja preko portala Bookaweb

Izdavanje smeštaja preko portala Bookaweb

Stan na dan iz godine u godinu postaje najtraženija i najpopularnija smeštajna kategorija, koju turististi rado biraju bez obzira na to da li je reč o kratkoročnom ili višednevnom odmoru. Njihova opremljenost, struktura i raznovrsnost utiču na to da se lako prilagođavaju svim potrebama putnika i pružaju im izuzetno ugodne i prijatne boravke. Osim kvalitetnih enterijera, ono što ovu smeštajnu kategoriju čini posebno primamljivom jeste jednostavnost i brzina rezervisanja, a što utiče na uštedu vremena i turistima omogućava da savršen prostor za odmor rezervišu čak i na dan dolaska na izabranu lokaciju.

Sve ove prednosti stanova i njihova velika popularnost uticale su na to da se sve više ljudi odlučuje da njihovo izdavanje postavi kao svoju primarnu delatnost i tako znatno poboljša svoj kućni budžet. Kada je u pitanju ovaj tip biznisa, turistički portal Bookaweb je najbolja internet lokacija i savršen oglasni prostor. Upoznajte sve njegove prednosti u nastavku.

Šta je Bookaweb i kako oglasiti smeštaj putem sajta?

Bookaweb je portal koji se bavi promocijom turizma u Srbiji i turistima omogućava da organizuju savršeno putovanje u sve najpoznatije destinacije u zemlji. Ovo je jedan ambiciozni projekat koji teži da u sebi sakupi i posetiocima prezentuje sve što treba da znaju i ponudi im mogućnost da upoznaju i pronađu svaki aspekt ponude izabrane lokacije. Sve popularne destinacije u Srbiji imaju svoju posebnu stranicu na sajtu, na kojoj su ispisane potrebne informacije o sadržajima, atrakcijama, lokalitetima u njihovoj okolini, važni telefoni, položaj, prevoz koji vodi do izabranog mesta. Ovo će turistima pomoći da se u potpunosti upoznaju sa ponudom destinacija i na pravi način organizuju svoju rutu kroz nju. Kada to obave, u vrhu stranice ih očekuje poseban odeljak na kome se nalazi ponuda smeštajnih jedinica na lokacijama, prezentacija sa opisom svakog apartmana i mogućnost da ih rezervišu putem jednog klika. Ovakav izgled i ponuda Bookaweb portala već je počela da oduševljava turiste, te da od portala čini savršen oglasni prostor za sve vrste smeštajnih objekata.


Kada je o oglašavanju smeštaja reč, to se može uzeti kao jedna od najvažnijih i najprimamljvijih stavki portala. Početna politika je da su vlasnici apartmana ravnopravni saradnici, te su stvoreni razni mehanizmi koji olakšavaju izdavanje i omogućavaju stanodavcima da do rezervacija dođu lako i brzo. Sve što je potrebno kako bi se vaš apartman našao na sajtu jeste da posetite link: Oglasi smeštaj i u nekoliko koraka dodate svoju smeštajnu jedinicu. Potrebno je napraviti svoj korisnički nalog i upisati sve potrebne informacije koje želite da stoje na prezentaciji vaše smeštajne jedinice, a koje će je predstaviti na najbolji način. Cenu sami formirate i tako u potpunosti usklađujete vlasničke prihode i rashode. Nakon dodavanja očekujte prve rezervacije i budite spremni da ugostite nove goste. Predlažemo da pogledate stranice Stan na dan Novi Sad i Fruška gora smeštaj i uverite se u izgled i kvalitet prezentacija smeštaja, preglednost i dostupnost svih informacija o njima. 

Prednosti izdavanja stanova preko Bookaweb-a

Zašto baš izabrati Bookaweb kao mesto putem koga ćete oglasiti svoj smeštaj?

Portal nudi brojne prednosti vlasnicima apartmana i, kao što smo već pomenuli, trudi se da u potpunosti olakša i prilagodi proces izdavanja smeštaja. Pre svega, Bookaweb svoje smeštajne jedinice promoviše na društvenim mrežama, a svoje stranice optimizuje za pretraživače, te je sigurno da će vaš smeštaj biti vidljiv i dostupan velikom broju gostiju. Osim toga, jedna od najvećih prednosti jeste besplatno oglašavanje, dok se naplata provizije vrši tek po ostvarenim rezervacijama. Bookaweb tim poseduje i korisničku podršku, koja je dostupna svakoga dana od 08 do 23 časa, te koju možete kontaktirati za sva pitanja, nedoumice i eventualne probleme sa rezervacijama.


Pridružite se velikom broju zadovoljnih vlasnika i učinite da se broj poseta poveća već danas. Nekoliko klikova vas deli od boljeg profita i odličnog korisničkog iskustva. Budite saradnik Bookaweb tima i svoja ulaganja pretvorite u unosnu zaradu.


Promotivni tekst

 

Oceni vest:
5
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sale

  pre 516 dana i 21 sat

  Ja sam preko Pronociste Dvoriste rezervisao apartman za Egzit nadam se da cu bolje proci nego da sam otisao negde na more.Mislim na virus.

  Oceni komentar:
  0
  0