Izgradnja tržnog centra "Promenada" počinje u martu

Izgradnja tržnog centra "Promenada" počinje u martu

Izgradnja novog tržnog centra, na lokaciji u neposrednoj blizini Spensa, startuje krajem marta.

Kako pišu "Večernje novosti",  očekuje se da će "Promenada" početi s radom već do kraja 2018. godine, a u predstavništvu južnoafričke kompanije "Nepi" navode da im je odobren urbanistički projekat.

- Očekujemo i ostale neophodne dozvole. Projekat je prilagođen uslovima koji su tražili urbanisti, a priprema se i tender za izvođače radova, tako da kašnjenja sa gradnjom ne bi trebalo da bude. U novi tržni centar biće uloženo više od 60 miliona evra, a u njemu bi posao moglo da dobije oko 1.500 Novosađana – izjavio je menadžer "Nepija" Nemanja Savčić.

Prema navodima "Novosti", za oko 50.000 kvadratnih metara u “Promenadi”, koji će biti namenjeni za izdavanje, već se interesuju najveći svetski trgovački lanci.

- Biće tu stranih brendova, koji su već prisutni na tržištu, ali i novih. Ostavićemo, naravno, prostor i za domaće brendove – kaže Savčić.

- Planiramo i niz zabavnih sadržaja, kao i veliki restoranski blok, a uz moderan bioskop, nastojaćemo da se tu nađe i kuglana. U nekim od naših centara u okruženju imamo i teretane, i to na više stotina kvadrata, koje u sastavu imaju i bazen. Nije isključeno da će se tako nešto naći i u "Promenadi" – dodao je on.

Kako će izgledati tržni centar "Promenada" pogledajte OVDE.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • AXIOM

  pre 1974 dana i 16 sati

  Odlično, najzad prava investicija! U tom delu grada između tržnog centra Merkator i sportsko-tržnog centra SPENS, nemamo nijedan tržni centar. Šta će nam parkovi, atletska igrališta...

  Oceni komentar:
  0
  13
 • Nina

  pre 1973 dana i 17 sati

  Eto da se nadovežem na komentar Axiom-a, nebi bilo zgoreg srušiti SNP, okolne crkve, ustanove kulture i slično, pa napraviti jedan veliki tržni centar u jezgru grada, ali samo inostrani brendovi, naravno prestižni jer mi smo prestižna nacija sa prestižnim državnim rukovodstvom, sve sami inovatori zarad dobrobiti nas državljana R. Srbije. Čak je i naziv više nego adekvatan, treba narodu dati hleba i igara!

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Sale

  pre 1972 dana i 23 sata

  Odvratno. Hvala bogu da sam odseljen odatle.

  Oceni komentar:
  1
  0