Izmena režima saobraćaja u Temerinskoj ulici

Izmena režima saobraćaja u Temerinskoj ulici

Za potrebe izgradnje dvokolosečne pruge Beograd – Stara Pazova – Novi Sad – Subotica – državna granica, određena je zabrana saobraćaja u delu Temerinske ulice, u zoni raskrsnice sa Venizelosovom ulicom, rešenjem Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture od 30. oktobra i rešenjem GU za saobraćaj i puteve Grada Novog Sada od 22. oktobra 2020. godine, u periodu do 31. marta 2021. godine.

Tranzitni saobraćaj iz pravca Temerina prema Irigu, u raskrsnici ulica Temerinske i Partizanske, preusmerava se levo na Put Šajkaškog odreda, zatim Ulicom Bajči Žilinskog, Beogradskim kejom, Ulicom Marka Miljanova i Venizelosovom ulicom prema drumsko-železničkom mostu i dalje redovnim tranzitnim pravcem. 

Tranzitni saobraćaj iz pravca Zrenjanina prema Irigu, nakon Kaćkog mosta, preusmerava se desno na saobraćajnu petlju ispod Kaćkog mosta, zatim Ulicom Bajči Žilinskog, Beogradskim kejom, Ulicom Marka Miljanova i Venizelosovom ulicom prema drumsko – železničkom mostu i dalje redovnim tranzitnim pravcem. 

Trase linija javnog prevoza koje se pružaju Temerinskom ulicom, menjaju se, tako da se u izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara Jaše Tomića i Kisačke ulice, pružaju Kisačkom ulicom i Partizanskom ulicom do raskrsnice sa Temerinskom ulicom i dalje redovnom trasom.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan