Izmena režima saobraćaja u ulici Kraljevića Marka

Izmena režima saobraćaja u ulici Kraljevića Marka

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" u četvrtak, 2. juna, nastavlja sa radovima na delu vrelovoda u bloku Bulevara oslobođenja, Bulevara kralja Petra I i ulica Braće Jovandić i Dimitrija Avramovića.

Zbog pomenutih radova određuje se privremena izmena režima saobraćaja u ulici Kraljevića Marka, koja u zoni raskrsnice sa ulicom braće Jovandić, Žitnim trgom i ulicom Dimitrija Avramovića postaje slepa ulica tako što je sa Žitnog trga zabranjeno skretanje u desno, iz ulice braće Jovandić zabranjeno skretanje u levo, a iz pravca Dimitrija Avramovića dozvoljeno je skretanje u levo i desno.

Privremena izmena režima saobraćaja važi od 9 sati 2. juna, do 7. juna u 20 časova.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Republički hidrometeorološki zavod raspored sahrana i ispraćaja bez vode novosađani isključenje vode sahrane novi sad servisne informacije servisne informacije novi sad elektrovojvodina novorođenčad matičar novi sad promenada JKP Vodovod i kanalizacija KCV jkp novosadska toplana jkp lisje JGSP "Novi Sad" Isključenje struje isključenja struje Spens bebe betanija Elektrodistribucija Novi Sad klisa bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad novosadska policija šoping centar promenada