Izmena saobraćaja u centru i okolini za vikend zbog proslave Prisajedinjenja

Izmena saobraćaja u centru i okolini za vikend zbog proslave Prisajedinjenja

Autobuska stajališta u Uspenskoj ulici neće moći da se koriste u subotu uveče.

Povodom Centralne proslave obeležavanja stogodišnjice završetka Velikog rata i prisajedinjenja Vojvodine Kraljevini Srbiji, koja će biti održana u Novom Sadu 24. i 25. novembra 2018. godine, u skladu sa Rešenjem Uprave za saobraćaj i puteve privremeno se menja režim saobraćaja u pojedinim gradskim ulicama.

Navedenim rešenjem određuje se privremena zabrana saobraćaja u ulicama Gimnazijskoj, Miloša Bajića, Daničićevoj, Kosovskoj i na Trgu Republike, 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Takođe, određuje se privremena zabrana zaustavljanja i parkiranja vozila javnog prevoza putnika i taksi vozila u zoni autobuskog stajališta u Uspenskoj ulici, 24. novembra u periodu od 20.30 do 21.15 časova.

Privremeno parkiralište za autobuse određeno je u krajnjoj desnoj saobraćajnoj traci sa obe strane kolovoza na Keju žrtava racije kao i na Beogradskom keju 25. novembra u periodu od 7 do 16 časova.

Privremena zabrana parkiranja vozila određena je u Dunavskoj ulici, od Ulice Žarka Vasiljevića do Ulice Ive Lole Ribara od 22 časa 24. novembra, do 16.30 časova narednog dana.

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan