Izmena saobraćaja u delu Detelinare zbog rekonstrukcije vrelovoda

Izmena saobraćaja u delu Detelinare zbog rekonstrukcije vrelovoda

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u sredu, 22. avgusta počinje sa rekonstrukcijom vrelovoda u bloku ulica Kornelija Stankovića, Braće Mogin, Milana Glumca, Kalmana Langa i Rumenačke.

 

Zbog pomenutih radova, privremeno će biti izmenjen režim saobraćaja u bloku ulica Braće Mogin, Krfske, Kalmana Langa, Solunske, Milenka Grčića, Kornelija Stankovića i Filipa Filipovića do objekta broj 125-135. 

- U toku izvođenja radova, povremeno će doći do izmene režima saobraćaja u delovima pomenutih ulica, a sve u skladu sa dinamikom radova. Takođe će se, za potrebe izvođenja radova, zauzimati parkirališta, trotoari i zelene površine u zoni radova – saopštili su u "Novosadskoj toplani". 

Ova izmena važi do 29. oktobra.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Deki

  pre 427 dana i 5 sati

  S obzirom da su nam ulice Janka Čmwlika, Oblačića Rada i okolne takodje blokirane zbog radova... Bice nam bas zabavno, koristicemo helikoptere. Pa ovo je samo cela Detelinara blokirana? Biće zabavno kad krenu deca u Tozinu skolu i Petar Pan vrtic... Bice zabavno.

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Novosađanka

  pre 426 dana i 13 sati

  Već je blokirano pola Detelinare! Sve je prokopano već nedeljama a još ni jedan jedini put nisam videla da neko tamo nešto radi. Počinje škola za nedelju dana, kako će deca da idu u škole, helikopterom? Veliki deo autobusa već saobraća tek sa Bulevara Evrope, šta sad će premestiti i ovaj preostali da kreće iz Rumenačke valjda? KO je došao na ideju da se ceo deo grada preko 5 ulica prokopa u isto vreme i onda lepo tako ostavi? Kad će neko nešto tu da radi, za promenu, jesu li plaćeni po satu a ne po učinku? Jer radovi ne napreduju ni mm. A niko od nas nije oduševljen da nam deca svaki dan do škole preskaču kanale i pešače čak do Rumenačke ili Bulevara Evrope.

  Oceni komentar:
  0
  0
novosađani jkp lisje jkp novosadska toplana izmena režima saobraćaja isključenja struje matičar novi sad klisa novosadsko porodilište Spens bez struje servisne informacije novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana i ispraćaja bebe horoskopski znaci JKP Vodovod i kanalizacija JGSP "Novi Sad" Petrovaradin sahrane novi sad betanija bez vode Isključenje struje raspored sahrana novi sad novosadska policija novorođenčad servisne informacije elektrovojvodina isključenje vode