Izmenjen režim saobraćaja u ulici Novosadskog sajma

Izmenjen režim saobraćaja u ulici Novosadskog sajma

Javno komunalno preduzeće "Novosadska toplana" Novi Sad u sredu, 24. januara, počinje s radovima na raskrsnici ulica Novosadskog sajma i Branimira Ćosića.

Zbog pomenutih radova, prema Rešenju Gradske uprave za saobraćaj i puteve, za vreme izvođenja radova određuje se privremena izmena režima saobraćaja, tako što se zauzima desna kolovozna traka u smeru od Bulevara oslobođenja ka Hajduk Veljkovoj ulici.

Saobraćaj u ulici Novosadskog sajma, u zoni radova, preusmerava se u levu kolovoznu traku i odvija se dvosmerno, uz ograničenje brzine kretanja na 30 km/č.

Zabranjuje se skretanje iz ulice Novosadskog sajma u ulicu Branimira Ćosića i skretanje levo iz ulice Milana Toplice i ulice Branimira Ćosića u ulicu Novosadskog sajma.

Privremena izmena režima saobraćaja važiće do 12. februara 2018. godine, a iz JKP "Novosadska toplana" mole građane da imaju strpljenja i razumevanja za pomenute radove.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad lisje smanjen pritisak vode isključenja struje jkp lisje novorođenčad sahrane novi sad elektrovojvodina havarija na vodovodu Spens Daško i Mlađa Elektrodistribucija Novi Sad groblje JKP Vodovod i kanalizacija betanija bez struje OK Vojvodina servisne informacije novi sad gradsko groblje novosadsko porodilište memorijal velikana odbojka bebe epk 2021 sahrane servisne informacije bez vode raspored sahrana i ispraćaja radosne vesti almaško groblje