IZNENADA SE SETILI: Ipak stižu subvencije za vrtiće!

IZNENADA SE SETILI: Ipak stižu subvencije za vrtiće!

Kako nezvanično saznajemo, danas je ipak, sa svega par meseci zakašnjenja, gradska uprava počela da uplaćuje subvencije roditeljima čija deca, zbog nedostatka mesta u "Radosnom detinjstvu", idu u privatne vrtiće.

Kao što je čest slučaj u poslednje vreme, zvanične informacije iz gradske administracije nema, ali prema saznanjima do kojih je došao portal mojnovisad, roditelji već danas mogu podići subvencije u nekim poštama, a sutra će to moći da urade u svim poštama. Iz istog izvora saznajemo da se roditeljima prebacuju subvencije za septembar i oktobar.

Naravno, naivno je bilo očekivati da će se gradska uprava bar pismeno obratiti ovim građanima koji ionako plaćaju znatno više od roditelja koji su decu nekako "ugurali" u državne vrtiće. Dakle, gradska uprava nije saopštila razloge svog kašnjenja, nije im palo na pamet da ponude izvinjenje ovim poreskim obveznicima, niti im je najavila kada će im i kojim tempom biti isplaćivane ove subvencije ubuduće. Što znači, sve ostaje po sistemu - kada bude biće. Budite srećni da uopšte ima subvencija!

Više o temi isplate subvencija pročitajte u našem ovonedeljnom TEKSTU.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan