Izvučena tela dvojice dečaka iz Srebrnog jezera

Izvučena tela dvojice dečaka iz Srebrnog jezera

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Ronilačke jedinice Žandarmerije izvukli su iz Srebrnog jezera beživotna tela dvojice dečaka, saopštio je MUP.

Dva dečaka od 13 i 14 godina iz Rače Kragujevačke nestala su juče popodne u Srebrnom jezeru, a potraga za njima trajala je od sinoć.

Ranije, tokom današnjeg dana, u jezeru je pronađeno telo jednog od dva dečaka koji su juče nestali u njemu.

Kako navode mediji, otac je identifikovao tela dečaka koja su pronađena između pet i deset metara od mesta gde su se udavili.

Dva dečaka od 13 i 14 godina iz Rače Kragujevačke nestala su juče popodne u Srebrnom jezeru.

Potraga za dečacima iz Rače Kragujevačke koji su se utopili juče u Srebrnom jezeru nastavljena je danas, rekli su prethodno Tanjugu u policiji u Rači.

Nestanak dečaka juče je prijavio direktor škole. Braća od 13 i 14 godina pohađala su Osnovnu školu "Karađorđe" i na Srebrno jezero su došli posle fudbalskog turnira u Požarevcu, preneli su mediji.

Rođena braća su se udavila kada je stariji brat pokušao da spase mlađeg, koji je u jezero skliznuo sa jedne od dve pedaline na kojima se grupa dečaka vozila.

Policija je sinoć završila potragu za telima dečaka, jer su noć i mutna voda otežavali ronioce Žandarmerije da nastave da tragaju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan