Javni poziv za opštinske i gradske instruktore na probnom popisu stanovništva

Javni poziv za opštinske i gradske instruktore na probnom popisu stanovništva

Ključne odgovornosti biće trening popisivača, monitoring i koordinacija njihovog rada i evaluacija, odnosno izrada izveštaja...

Republički zavod za statistiku uputio je poziv građanima i građankama Republike Srbije koji žele da učestvuju u Probnom popisu stanovništva, domaćinstava i stanova 2019. u svojstvu opštinskog ili gradskog instruktora.

Osim državljanstva naše zemlje, neophodno je da kandidati i kandidatkinje imaju najmanje 18 godina starosti, stečeno najmanje srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju, da su bez stalnog ili privremenog radnog odnosa, kao i da protiv njih nije pokrenuta istraga i nije podignuta optužnica

Od zainteresovanih se očekuje da budu društveni, komunikativni i strpljivi u radu sa drugima, spremni za rad u timu i da aktivno koriste računar.

Opštinski i gradski instruktori imaće zadatak za sprovedu trening za popisivače, da prate njihov rad prema planu i pružaju pomoć u rešavanju svih spornih ili nejasnih slučajeva, da pripreme izveštaj o toku rada probnog popisa, vode evidenciju o osnovnim popisnim obrascima i ocene kvalitet rada popisivača.

Kako je navedeno u saoštenju, Republički zavod za statistiku angažovanim licima nudi rad na značajnom državnom projektu, besplatan petodnevni trening, prednost prilikom prijave za angažovanje u Popisu 2021. godine.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do 28. januara u 22 sata, isključivo popunjavanjem elektronskog obrasca na veb-sajtu Republičkog zavoda za statistiku.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište sahrane gradsko groblje novosadska policija jkp izmena režima saobraćaja isključenja struje servisne informacije novi sad Isključenje struje jkp lisje opens distrikt bebe noć istraživača betanija bez vode Evropska noć istraživača 2019 klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad servisne informacije isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija bez struje opens 2019 horoskop Novo naselje novosađani