Jedanaesti "NS market" u petak i subotu u KS "Eđšeg"

Jedanaesti "NS market" u petak i subotu u KS "Eđšeg"

Manifestacija "NS Market", u svom 11. izdanju i pod sloganom "Novogodišnje čarolije", biće održana u petak, 27. decembra – od 17 do 22 časa i u subotu, 28. decembra – od 11 do 18 časova u prostoru Kulturne stanice "Eđšeg" (ulica Antona Čehova 4)

– Decembar je mesec darivanja, radosti i sjaja. U tom raspoloženju dočekujemo 11. NS Market, koji će Novosađankama i Novosađanima ponuditi prave i unikatne poklone za njih i njihove najbliže. Novogodišnji "NS Market "obilovaće iskrama koje dolaze iz najrazličitijih i najkreativnijih radionica naših izlagača – navode organizatori manifestacije. 


U KS "Eđšeg" u petak, 27. decembra i subotu, 28. decembra, posetioci će moći da nabave ručno rađene proizvode od drveta, tekstila, metala, kože, stakla, da degustiraju domaću hranu i piće sa poljoprivrednih gazdinstava, da se prepuste čarima prirodne kozmetike i blagodetima etarskih ulja...

U skladu s prazničnim raspoloženjem, organizatori su pripremili i zanimljiv prateći program, posebno u subotu, kada će u poseti "NS Marketu" moći da uživaju i naši najmlađi sugrađani.

U petak, 27. decembra, od 19 časova nastupiće bend Two Fingers.


U subotu, 28. decembra od 11 do 14 časova najmlađi posetioci "NS Marketa" moći će da nauče nešto više o papirnom modelarstvu. U radionici, koju će voditi Jelena Dopuđ sa saradnicima, praviće kapice i čestitke sa likovima iz bajke i na taj način razvijati motoriku, spretnost, kreativnost, maštu, verbalnu i neverbalnu komunikaciju. Radionica je otvorena za sve zainteresovane mališane.

U 12 časova nastupiće inkluzivni hor "Ison" koji okuplja decu sa smetnjama u razvoju iz ŠOSO "Milan Petrović", nastavnike i profesore iz ove škole, kao i učenike i profesore iz drugih škola. Za poslednjih 15 godina "Ison" je imao više od 2.000 koncertnih nastupa, bio je gost na mnogim priredbama, deo mnogih  akcija, festivala, humanitarnih koncerata i balova, radio i TV emisija, a njegov rad je praćen i kroz mnoge časopise i novine. 

Takođe u subotu, od 15 do 17 časova biće održana radionica "Tvoj fantastični cupcake" koju će održati "Kelly's Cupcakes". Radionicu vodi mlada i preduzetna Novosađanka Vanja Đurđev, kojoj je, zbog izrazite krativnosti u prezentovanju proizvoda, pripala titula "Naj štand NS Marketa". Deset zaljubljenika i zaljubljenica u kapkejkove, koji su odabrani na konkursu za učešće u radionici, naučiće kako da svojim slatkišima daju izgled koji će mami. Svaki učesnik radionice zadržaće svoje kapkejkove kao poklon, a dekoracije koje "Kelly’s Cupcakes" i publika budu ocenili kao najuspešnije, biće dodatno nagrađene.Kao i uvek, biraće se 
Naj štand, tako da će biti nagrada i za publiku i za izlagače. Za muziku će tokom čitavog "Novogodišnjeg marketa" biti zadužen DJ Jovan, a na humanitarnoj tezgi će proizvode izlagati "Pet Market 021", koji pomaže životinjama koje nemaju dom. Na njihovom štandu će biti izloženi različiti hand made i predmeti rađeni dekupaž tehnikom, a sav novac biće upućen direktno lečenju, hranjenu i zbrinjavanju uličnih, odnosno napuštenih, životinja.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan