Jelena Marinković Radomirović menja Zdravka Jelušića na čelu Skupštine Grada

Jelena Marinković Radomirović menja Zdravka Jelušića na čelu Skupštine Grada

Srpska napredna stranka predložila je svoju članicu, dosadašnju odbornicu u lokalnom parlamentu, za predsednicu Skupštine Grada Novog Sada u naredne četiri godine, javio je portal 021.rs.

Jelena Marinković Radomirović (33) učestvovala je u radu Skupštine Grada i u prethodne četiri godine, ali se, navodi 021.rs, nije mnogo isticala kao odbornica. Međutim, bila je predsednica Saveta za urbanizam, poslovni prostor i stambena pitanja.

Po zanimanju je diplomirani ekonomista – master, a zaposlena je u "Novosadskom sajmu", gde obavlja funkciju izvršne direktorke za integrisane marketing komunikacije i članica je Izvršnog odbora.

Bila je sedma na listi Srpske napredne stranke "Aleksandar Vučić – Za našu decu", prenosi portal Radija 021.  

Oceni vest:
0
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Jela

  pre 242 dana i 3 sata

  Ne znam zenu al je apsolutno dovoljno ovo sto ste napisali da se zakljuci da je u ovoj drzavi pripadnost vladajucoj stranci najbitnija referenca. Za 4 godine rada kao odbornica se nije isticala, ali je sad adekvatna da bude predsednica skupstine. Obzirom da se radi o mladoj zeni iz prilozenog se vidi da je prakticno od samog zavrsetka ekonomskog fakulteta samo na funkcijama direktorke, predsednice, odbornice... Znaci sticanje radnog iskustva iskljucivo kroz rukovodeca radna mesta. Gde to ima i da li je to normalno?!

  Oceni komentar:
  0
  2