"JESEN STIŽE...": Poziv izlagačima na četvrti "NS market" kod Firčija

"JESEN STIŽE...": Poziv izlagačima na četvrti "NS market" kod Firčija

Ranom prijavom do niže cene zakupa izlagačkog prostora.

U subotu, 29. septembra, od 11 do 19 časova, u Firchie Think Tank Studiju (Bulevar Despota Stefana 5) biće održan četvrti po redu "NS market".

- Kao i u prethodna tri "NS Marketa", manifestacija će okupiti zanatlije, male proizvođače, kreativce i inovatore sa idejom da im otvori prostor za promociju i prodaju njihovih proizvoda i usluga. Akcenat će ovog puta biti na svim jesenjim bojama i proizvodima, jer naš je septembarski slogan "Jesen stiže....“ – kaže se u saopštenju organizatora, uz napomenu da "NS market" nudi komforan izlagački prostor, kompletnu logističku podršku koja prati događaje ove vrste, prezentaciju izlagača, njihovih proizvoda i usluga i samog događaja.Svi koji su zainteresovani da nastupe na četvrtom "NS marketu", prijavne formulare mogu pronaći na sajtu www.nsmarket.rs, a popunjene formulare mogu slati na mejl adresu .

- Rane prijave poslate do 20. septembra omogućavaju niže cene zakupa izlagačkog prostora – kaže se u pozivu na manifestaciju čiji su organizatori Misija SMART i Firchie Think Tank Studio, uz prijateljsku podršku Unije poslodavaca Vojvodine.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan