JESENJE ČIŠĆENJE: Počelo uređenje Kvantaške pijace

JESENJE ČIŠĆENJE: Počelo uređenje Kvantaške pijace

Sezona jesenjeg sređivanja novosadskih pijaca počela je prekjuče na popularnom "Kvantašu". U pitanju je redovna godišnja akcija, koju sprovode radnici JKP "Tržnica",

- Naše preduzeće, uz redovno održavanje pijaca koje traje tokom cele godine, ima i "vanredan" običaj, a to je jesenje i prolećno uređenje pijaca – rekao je za "Dnevnik" izvšni direktor "Tržnice" Dragoslav Gavrančić.

- Počeli smo s Kvantaškom pijacom i trudićemo se da je u okviru ove akcije još više ulepšamo i omogućimo kvalitetan rad našim zakupcima. Akcije se rade pred zimu da bismo je dočekali spremni, naročito ukoliko bude mraza, leda i snega, i njome su obuhvaćene sve pijace koje su pod upravom JKP "Tržnica" u Novom Sadu – dodaje rukovodilac ovog gradskog preduzeća.

Jesenje spremanje pijaca obuhvata uklanjanje čvrstog i kabastog otpada iz lokala i objekata, kao i čišćenje i popravku oluka, krovova, platoa i kanalizacionih odvoda. Po rečima sagovornika "Dnevnika", očekuje se da će u okviru dve nedelje akcija biti završena.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan