JGSP "Novi Sad": Sutra počinje prijem zahteva za izradu godišnjih karata

JGSP "Novi Sad": Sutra počinje prijem zahteva za izradu godišnjih karata

Gradski prevoznik obaveštava korisnike usluga prevoza da danas počinje primanje zahteva za izradu godišnjih autobuskih karata za decu iz porodica sa troje ili više dece, kao i primanje zahteva za izdavanje novih godišnjih đačkih karata.

Izrada godišnjih karata za decu iz porodica sa troje i više dece i godišnjih đačkih karata obavlja se na međumesnoj autobuskoj stanici (na šalterima broj 12 i 13), radnim danima od 7 do 14:30 časova, gde se i preuzimaju gotove godišnje karte.

Cena godišnje autobuske karate za decu iz porodica sa troje ili više dece je 2.025 dinara (prevoz 1.650 plus izrada 375 dinara). Potrebno je da podnosilac zahteva nije stariji od 26 godina i da prilikom predaje donese:

1. Overen zahtev (original) za izdavanje godišnje karte (Zahtev se besplatno uzima na kiosku JGSP "Novi Sad" ili se preuzme sa internet stranice http://www.gspns.rs).

2. Ličnu kartu ili zdravstvenu legitimaciju (na uvid radi identifikacije).

3. Dve fotografije novijeg datuma (dimenzija kao za ličnu kartu 30 x 25 mm).

4. Novac za godišnju kartu.

5. Roditelji predaju zahtev za izradu.

Cena godišnje karte za đake od 6 do 10 godina (od prve do pete zone) iznosi 3.291 dinar (prevoz 2.541 plus 750 dinara izrada), dok je cena godišnjih školskih karata za đake preko deset godina različita i zavisi od zone za koju kupuju kartu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan