JGSP "NOVI SAD": U subotu 26. januara izmena trasa autobusa koji prolaze kroz Jevrejsku ulicu

JGSP "NOVI SAD": U subotu 26. januara izmena trasa autobusa koji prolaze kroz Jevrejsku ulicu

Privremeno će trasu promeniti autobuske linije broj  2, 4, 5, 6, 14, 15 i 17.

Svečana ceremonija otvaranja Omladinske prestonice Evrope Novi Sad 2019. biće održana danas, 26. januara, u novosadskoj Sinagogi, pa je, u skladu sa rešenjem Gradske uprave za saobraćaj i puteve, JGSP "Novi Sad" obavestilo javnost o privremenoj izmeni trase autobuskih linija koje saobraćaju kroz Jevrejsku ulicu.

U vremenu od 16 do 21 čas autobusi na linijama broj 2, 4, 5, 6, 14, 15 i 17 promeniće trasu kretanja, i to:

LINIJA BROJ 2

Iz Futoške ulice autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja do terminala Železničke stanice. Polasci u suprotnom smeru obavlјaju se istom trasom sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku.

LINIJA BROJ 4

Smer prema centru: Sa Bulevara oslobođenja autobusi skreću levo na Bulevar kralјa Petra I, zatim skreću desno u Ulicu braće Jovandić, nastavlјaju Ulicom vojvode Bojovića, skreću desno u Ulicu Jovana Subotića, potom nastavlјaju Šafarikovom, Uspenskom i redovnom trasom kretanja.

Smer od centra: Autobusi saobraćaju Uspenskom, Šafarikovom i Ulicom Jovana Subotića, zatim skreću levo u Kisačku ulicu, potom levo na Bulevar kralјa Petra I, zatim desno na Bulevar oslobođenja i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 5

Smer sa Avijatičarskog naselјa: Iz Ulice Novosadskog sajma autobusi skreću levo na Bulevar oslobođenja, zatim desno na Bulevar kralјa Petra I, desno u Kisačku ulicu, levo u Temerinsku ulicu i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.

Smer sa Temerinskog puta: Uz Temerinske ulice autobusi skreću desno u Kisačku ulicu, zatim levo u Ulicu kralјa Petra I, levo na Bulevar oslobođenja, desno u ulicu Novosadskog sajma i dalјe nastavlјaju redovnom trasom kretanja.

LINIJA BROJ 6 (oba smera)

U izmenjenom delu, od raskrsnice Bulevara oslobođenja i Jevrejske ulice trasa autobusa je sledeća: Bulevar oslobođenja, Ulica Maksima Gorkog, Stražilovska ulica, Ulica Žarka Zrenjanina, Bulevar Mihajla Pupina, postojeća trasa.

LINIJE BROJ 14 i 15

Autobusi saobraćaju skraćeno do terminala Železnička stanica. Polasci u suprotnom smeru obavlјaju se istom trasom sa polaznog autobuskog stajališta za Rumenku.

LINIJA BROJ 17, smer B iz centra za BIG

Sa terminala iz Šafarikove ulice, autobusi saobraćaju Bulevarom Mihajla Pupina, Ulicom Žarka Zrenjanina, Stražilovskom ulicom, Ulicom Maksima Gorkog, Bulevarom oslobođenja i dalјe nastavlјaju postojećom trasom.

Autobusi na mestu gde se odstupa od trase koriste prvo naredno stajalište i ne koriste stajališta ostalih linija do povratka na redovnu trasu linije, navedeno je u saopštenju JGSP "Novi Sad".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan