JKP "Čistoća": Objavljen Kalendar odnošenja baštenskog otpada za 2019. godinu

JKP "Čistoća": Objavljen Kalendar odnošenja baštenskog otpada za 2019. godinu

Trava, granje, lišće, korov i sličan otpad organizovano će se odnositi iz svih naselja s individualnim tipom stanovanja po preciznom rasporedu...

Javno komunalno preduzeće "Čistoća" objavilo je Kalendar odnošenja baštenskog otpada za 2019. godinu, koje će se odvijati od ponedeljka 18. marta do petka 29. novembra.

Preporučuje se da otpad bude upakovan u kese, džakove ili kutije, a granje povezano u snopove, ukoliko se ne može drugačije složiti.

Građani i građanke treba do 6 časova, u danu koji je rezervisan za njihovo naselje, da ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde ostavljaju kante za smeće.

U ponedeljak 18. marta ekipe "Čistoće" odnosiće baštenski otpad sa Telepa.

U utorak 19. marta će obilaziti Vidovdansko naslje, Klisu, Slanu baru, Klisanski breg i Kovilj.

Ekipe "Čistoće" u sredu 20. marta biće u Futogu.

U četvrtak 21. marta baštenski optad odnosiće se iz Veternika.

U petak 22. marta, otpad će se uklanjati iz Petrovaradina i Begeča.

Kompletan godišnji Kalendar za 2019. godinu može se pogledati na sajtu JKP "Čistoća".

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad štrajk poštara bez vode sahrane novi sad novosadsko porodilište horoskopski znaci raspored sahrana novi sad klinika za ginekologiju i akušerstvo Republički hidrometeorološki zavod jkp lisje bez struje Isključenje struje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zodijak dnevni horoskop raspored sahrana i ispraćaja horoskop bebe isključenje vode Nebojša Stefanović vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu isključenja struje betanija Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad matičar novi sad elektrovojvodina Dom zdravlja Novi Sad