JKP "ČISTOĆA": Otežano odnošenje smeća u Kamenici, Bukovcu, Petrovaradinu

JKP "ČISTOĆA": Otežano odnošenje smeća u Kamenici, Bukovcu, Petrovaradinu

Usled snežnih padavina koje traju od juče popodne, u delovima naselja na sremskoj strani grada juče i danas otežano je odnošenje smeća – saopšteno je danas na sajtu JKP "Čistoća".

Zbog nemogućnosti prolaska kamionom, na pražnjenje čekaju kante u ulicama Milice Stojadinović Srpkinje, Partizanskoj, Svetozara Markovića i Školskoj u Bukovcu, zatim u ulicama Malina, Jagoda, Sremačka, Mirna, Majdanska, Zeleni venac, 23. Oktobra, Đure Jakšića, Nikole Tesle, Pop Vlade Zečevića, Staroiriški put, Partizanska, Sremska, Dr Branka Manojlovića, Grobljanska, Vase Stajića i Mitra Uroševića Riste u Sremskoj Kamenici, kao i u naselju Šaran u Petrovaradinu.

U svim ulicama u pomenutim naseljima smeće će biti odneseno čim se saobraćajnice raščiste i stvore se optimalni uslovi za prolazak kamiona-autosmećara. Do tada, iz ovog gradskog preduzeća se zahvaljuju sugrađanima na strpljenju.

Kada je reč o teritoriji Grada Novog Sada i ostalih prigradskih naselja, kontejneri i kante se prazne redovnom dinamikom i na vreme, poručuju iz "Čistoće". 

Kako se dalje navodi, radnici i kompletna mehanizacija Zimske službe JKP "Čistoća" su na terenu i rade bez prekida na raščišćavanju centra Grada Novog Sada, prilaza pešačkim prelazima i formiranju pešačkih staza u ulicama koje su obuhvaćene Programom rada ovog javnog preduzeća.

- Svi prilazi i staze su adekvatno tretirani, a aktivirana je kompletna služba sa 147 radnika i neophodnom mehanizacijom. Zimska služba JKP "Čistoća" je u punoj pripravnosti i u stalnoj koordinaciji sa ostalim zimskim službama novosadskih javno-komunalnih preduzeća – kaže se na kraju saopštenja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenje grejanja bez struje bez vode Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode vremenska prognoza novi sad epidemija gripa Vreme u Novom Sadu novorođenčad servisne informacije novi sad jp sportski i poslovni centar vojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija zdravlje Isključenje struje novi sad isključenja struje bebe Vreme u Srbiji vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija novosadska policija Spens novosadsko porodilište jkp novosadska toplana novosađani Republički hidrometeorološki zavod bez grejanja elektrovojvodina