JKP "ČISTOĆA": Otežano odnošenje smeća u Kamenici, Bukovcu, Petrovaradinu

JKP "ČISTOĆA": Otežano odnošenje smeća u Kamenici, Bukovcu, Petrovaradinu

Usled snežnih padavina koje traju od juče popodne, u delovima naselja na sremskoj strani grada juče i danas otežano je odnošenje smeća – saopšteno je danas na sajtu JKP "Čistoća".

Zbog nemogućnosti prolaska kamionom, na pražnjenje čekaju kante u ulicama Milice Stojadinović Srpkinje, Partizanskoj, Svetozara Markovića i Školskoj u Bukovcu, zatim u ulicama Malina, Jagoda, Sremačka, Mirna, Majdanska, Zeleni venac, 23. Oktobra, Đure Jakšića, Nikole Tesle, Pop Vlade Zečevića, Staroiriški put, Partizanska, Sremska, Dr Branka Manojlovića, Grobljanska, Vase Stajića i Mitra Uroševića Riste u Sremskoj Kamenici, kao i u naselju Šaran u Petrovaradinu.

U svim ulicama u pomenutim naseljima smeće će biti odneseno čim se saobraćajnice raščiste i stvore se optimalni uslovi za prolazak kamiona-autosmećara. Do tada, iz ovog gradskog preduzeća se zahvaljuju sugrađanima na strpljenju.

Kada je reč o teritoriji Grada Novog Sada i ostalih prigradskih naselja, kontejneri i kante se prazne redovnom dinamikom i na vreme, poručuju iz "Čistoće". 

Kako se dalje navodi, radnici i kompletna mehanizacija Zimske službe JKP "Čistoća" su na terenu i rade bez prekida na raščišćavanju centra Grada Novog Sada, prilaza pešačkim prelazima i formiranju pešačkih staza u ulicama koje su obuhvaćene Programom rada ovog javnog preduzeća.

- Svi prilazi i staze su adekvatno tretirani, a aktivirana je kompletna služba sa 147 radnika i neophodnom mehanizacijom. Zimska služba JKP "Čistoća" je u punoj pripravnosti i u stalnoj koordinaciji sa ostalim zimskim službama novosadskih javno-komunalnih preduzeća – kaže se na kraju saopštenja.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan