JKP "ČISTOĆA": Raspored odnošenja baštenskog otpada za narednu nedelju

JKP "ČISTOĆA": Raspored odnošenja baštenskog otpada za narednu nedelju

Građani treba do 6 časova, u danu koji je rezervisan za njihovo naselje, ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde ostavljaju kante za smeće.

Preporučuje se da otpad bude upakovan u kese, džakove ili kutije, a granje povezano u snopove, ukoliko se ne može drugačije složiti.

Ekipe JKP "Čistoća" u ponedeljak 27. avgusta odnosiće baštenski otpad iz Budisave, Šangaja, Stepanovićeva, Kisača i sa Satelita, dok će se iz Banatića otpad odnositi po pozivu.

U utorak 28. avgusta, baštenski odpad odnosiće se iz Kaća, a u sredu 29. avgusta iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja i Grbavice – po pozivu.

Na sremskoj strani ekipe "Čistoće" biće u četvrtak 30. avgusta, a baštenski otpad uklanjaće se iz Sremske Kamenice, Ledinaca i Bukovca (Bukovački do – Karagača i Alibegovac).

U petak 31. avgusta otpad će se odnositi s Podbare, Salajke, Čeneja, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Bulevara (kod stanice), iz Velikog rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

Redovni godišnji program uklanjanja baštenskog otpada trajaće do kraja novembra. Trava, granje, lišće, korov i sličan otpad organizovano će se odnositi iz svih naselja s individualnim tipom stanovanja po preciznom rasporedu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Elektrodistribucija Novi Sad Novo naselje Vreme u Novom Sadu novosađani isključenje vode elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad Hitna pomoć servisne informacije novi sad novi sad isključenja struje bez vode Republički hidrometeorološki zavod sahrane sremski karlovci betanija klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija RHMZ Petrovaradin gradsko groblje novosadsko porodilište jkp lisje bebe raspored sahrana novi sad vremenska prognoza javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Isključenje struje Spens novorođenčad