JKP "ČISTOĆA": Raspored odnošenja baštenskog otpada za narednu nedelju

JKP "ČISTOĆA": Raspored odnošenja baštenskog otpada za narednu nedelju

Građani treba do 6 časova, u danu koji je rezervisan za njihovo naselje, ostave baštenski otpad ispred svojih kuća, na istom mestu gde ostavljaju kante za smeće.

Preporučuje se da otpad bude upakovan u kese, džakove ili kutije, a granje povezano u snopove, ukoliko se ne može drugačije složiti.

Ekipe JKP "Čistoća" u ponedeljak 27. avgusta odnosiće baštenski otpad iz Budisave, Šangaja, Stepanovićeva, Kisača i sa Satelita, dok će se iz Banatića otpad odnositi po pozivu.

U utorak 28. avgusta, baštenski odpad odnosiće se iz Kaća, a u sredu 29. avgusta iz Rumenke, sa Sajlova, Adica, Avijatičarskog naselja i Grbavice – po pozivu.

Na sremskoj strani ekipe "Čistoće" biće u četvrtak 30. avgusta, a baštenski otpad uklanjaće se iz Sremske Kamenice, Ledinaca i Bukovca (Bukovački do – Karagača i Alibegovac).

U petak 31. avgusta otpad će se odnositi s Podbare, Salajke, Čeneja, Adamovićevog naselja, Detelinare, dela Bulevara (kod stanice), iz Velikog rita, Malog Beograda i Pejićevih salaša.

Redovni godišnji program uklanjanja baštenskog otpada trajaće do kraja novembra. Trava, granje, lišće, korov i sličan otpad organizovano će se odnositi iz svih naselja s individualnim tipom stanovanja po preciznom rasporedu.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan