JKP "INFORMATIKA": Ove nedelje opomene za neizmirena dugovanja

JKP "INFORMATIKA": Ove nedelje opomene za neizmirena dugovanja

Opomene neće stizati onima koji su s "Informatikom" napravili sporazum o otplati duga.

JKP "Informatika" saopštila je da će krajem nedelje Novosađanima i Novosađankama poslati opomene za dugovanja za period od oktobra 2017. godine do maja 2018. godine.

Rok za plaćanje po opomeni je 15. oktobar, pa su korisnici zamoljeni da dugovanja, ukoliko ih imaju i ukoliko su u mogućnosti, izmire u predviđenom roku kako bi izbegli nepotrebne i dodatne troškove tužbi.

"Informatika" je apelovala na sugrađane i sugrađanke da ukoliko imaju neizmerena dugovanja, provere svoje račune i strukturu dugu.

Što se tiče pravnih lica, opomene za neplaćene dugovanja će stići početkom novembra, preneo je "Dnevnik".

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • vlasta

  pre 1479 dana i 8 sati

  Poštovani, dugovanja se ne izmiruju prema SS -prihod Stambene zajednice i pored naših opomena.
  Konkretno Stambena zajednica u Episkopa Visariona , Novi Sad. Dužnici K. J. sa pok. suprugom duguje 10500 din,(a sin naslednik advokat radi za JKP Informatiku i zna da je nešto i zastarelo i ne plaća dugove). Da li Informatika zbog neažurnosti potraživanja dugova pravi nagodbe sa dužnicima i ako dužnici počnu sa otplatom dugova mi to ne vidimo na računima SZ.
  Drugi dužnik je B. S.-dug 11000 din. Izvršitelji komuniciraju sa dužnicima i da li naplaćena sredstva refundiraju SZ. Kntakt tel. 0644021523. Upravnk SZ.

  Oceni komentar:
  0
  1