JKP "Parking servis": Ove godine u planu izgradnja četiri nova parkirališta

JKP "Parking servis": Ove godine u planu izgradnja četiri nova parkirališta

Predviđena je i sanacija montažne garaže kod SNP-a, parkiralište za bicikle, izrada softvera...

U toku 2019.  godine Novi Sad će dobiti još četiri parkinga na nekim od mesta koja se smatraju problematičnim, navodi se u planu javnih nabavki JKP "Parking servis".

Kako prenosi portal 021.rs, do septembra bi trebalo da bude izgrađeno jedno parkiralište u Fruškogorskoj ulici kod igrališta FK "Kabel", jedno na Trgu Komenskog i jedno u ulici Filipa Višnjića, naspram broja 13, dok bi do maja trebalo da bude izgrađen parking u Radničkoj ulici. Ukupna cena ovih radova iznosi 85 miliona dinara.

"Parking servis" planira da izdvoji gotovo 30 miliona dinara za sanaciju i rekonstrukciju različitih parkirališta, kao i 2,5 miliona dinara za uređenje kosih ravni za savladavanje denivelacije kod parking mesta za vozila osoba sa invaliditetom.

Za sanaciju montažne garaže kod SNP-a namenjeno je dva miliona dinara, a isto toliko i za izgradnju parkirališta za bicikle. Za nove bicikle planirano je 150 hiljada dinara.

U 2019. godini predviđena su i sredstva za izradu softvera za plaćanje pretplatnih parking karata elektronskim putem, kao i unapređenje postojećeg SMS sistema naplate.

Ukupna planirana potrošnja "Parking servisa" za ovu godinu iznosi više od 250 miliona (251.300.000) dinara, bez PDV-a, prenosi portal 021.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan