JKP "Put": Novi asfalt na Adicama

JKP "Put": Novi asfalt na Adicama

Sa stabilizacijom vremenskih prilika, građevinske ekipe Javno komunalnog preduzeća "Put" izašle su na teren i po nalogu nadležne gradske uprave započele radove na asfaltiranju nekoliko ulica u naselju Adice.

Prva u nizu bila je ulica Desanke Maksimović u kojoj je kolovoz, posle snega i kiša tokom zime, bio u vrlo oštećenom stanju.

Završeno je asfaltiranje i nekoliko poprečnih ulica: Kralja Milana, Čerevićka, deo Sime Milutinovića Sarajlije, Danila Medakovića, Šumska i Rahele Ferari.

Nakon postavljanja asfaltnog sloja sledi uređenje bankina struganim asfaltom u svim ovim ulicama a trenutno se ovaj posao obavlja u Danila Medakovića.

Ekipe "Puta" rade i u Kovilju, Budisavi i Kaću gde se intenzivno rade sanacije oštećenja na kolovozu, na linijama gradskog prevoza, a u Futogu i iskop putnih kanala.

U Stepanovićevu je u ulici Biće Kesića izrađen usporivač brzine od asfalta.

Po inspekcijskim nalozima, obavljen je veliki broj intervencija na sanaciji oštećenja na pešačkim stazama u Filipa Višnjića, Augusta Cesarca, Šumadijskoj, kao i na kolovozima na Bulevaru cara Lazara, Fruškogorskoj, Mičurinovoj, Paje Radosavljevića, Bože Kuzmanovića i drugim ulicama.

Izvor: JKP "Put"

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

vremenska prognoza novi sad isključenja struje havarija na vodovodu RHMZ sahrane dunav betanija radosne vesti jkp lisje bebe servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana elektrovojvodina EPS almaško groblje raspored sahrana novi sad novosadsko porodilište novorođenčad gradsko groblje porodilište bez vode JGSP "Novi Sad" bez struje štrand servisne informacije horoskopski znaci matična knjiga rođenih Miloš Vučević horoskop novosađani