JKP "Put": Novi asfalt na Adicama

JKP "Put": Novi asfalt na Adicama

Sa stabilizacijom vremenskih prilika, građevinske ekipe Javno komunalnog preduzeća "Put" izašle su na teren i po nalogu nadležne gradske uprave započele radove na asfaltiranju nekoliko ulica u naselju Adice.

Prva u nizu bila je ulica Desanke Maksimović u kojoj je kolovoz, posle snega i kiša tokom zime, bio u vrlo oštećenom stanju.

Završeno je asfaltiranje i nekoliko poprečnih ulica: Kralja Milana, Čerevićka, deo Sime Milutinovića Sarajlije, Danila Medakovića, Šumska i Rahele Ferari.

Nakon postavljanja asfaltnog sloja sledi uređenje bankina struganim asfaltom u svim ovim ulicama a trenutno se ovaj posao obavlja u Danila Medakovića.

Ekipe "Puta" rade i u Kovilju, Budisavi i Kaću gde se intenzivno rade sanacije oštećenja na kolovozu, na linijama gradskog prevoza, a u Futogu i iskop putnih kanala.

U Stepanovićevu je u ulici Biće Kesića izrađen usporivač brzine od asfalta.

Po inspekcijskim nalozima, obavljen je veliki broj intervencija na sanaciji oštećenja na pešačkim stazama u Filipa Višnjića, Augusta Cesarca, Šumadijskoj, kao i na kolovozima na Bulevaru cara Lazara, Fruškogorskoj, Mičurinovoj, Paje Radosavljevića, Bože Kuzmanovića i drugim ulicama.

Izvor: JKP "Put"

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dnevni horoskop skupština grada novog sada horoskopski znaci Ledena Šuma štrajk poštara betanija gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević vremenska prognoza bez vode raspored sahrana novi sad jkp lisje novorođenčad elektrovojvodina pošte srbije bebe raspored sahrana i ispraćaja Isključenje struje isključenje vode gradonačelnik Miloš Vučević zodijak astrologija Elektrodistribucija Novi Sad sahrane novi sad novosadsko porodilište isključenja struje servisne informacije novi sad bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop JKP Vodovod i kanalizacija