JKP "Put" uređuje autobuska stajališta kod Uspenske crkve

JKP "Put" uređuje autobuska stajališta kod Uspenske crkve

U ulici Jovana Subotića saniraće se i oštećenja na kolovozu.

Kako javljaju iz JKP "Put", njihove građevinske ekipe će u petak i subotu, 16. i 17. novembra, vršiti sanaciju oštećenja na dva autobuska stajališta, kod Uspenske crkve i Srpskog narodnog pozorišta.

U istom periodu, vršiće se i sanacija kolovoza u ulici Jovana Subotića, u delu od Uspenske crkve do raskrsnice s Kisačkom i Temerinskom.

Budući da će se radovi vršiti pod saobraćajem, radi bezbednosti radnika i svih učesnika u saobraćaju, upućuje se apel svim vozačima da poštuju postavljenu radnu signalizaciju i ograničenje brzine u zoni radova, te da, koliko je moguće, koriste alternativne pravce, poručuju iz JKP "Put". 

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja struje bebe gradsko groblje memorijal velikana sahrane novi sad Elektrodistribucija Novi Sad almaško groblje vodovod smanjen pritisak vode servisne informacije raspored sahrana novi sad betanija novosadsko porodilište Voša elektrovojvodina vremenska prognoza Daško i Mlađa servisne informacije novi sad odbojka bez struje lisje groblje havarija na vodovodu vremenska prognoza novi sad vreme danas bez vode jkp lisje Spens OK Vojvodina JKP Vodovod i kanalizacija