JKP "TRŽNICA": Počinje prolećno uređenje novosadskih pijaca

JKP "TRŽNICA": Počinje prolećno uređenje novosadskih pijaca

Radnici JKP "Tržnica" od srede, 22. marta, počinju sa redovnom akcijom prolećnog uređenja novosadskih pijaca

Kako se navodi u saopštenju, radnici Službe za održavanje higijene će sopstvenom mehanizacijom izvršiti uklanjanje krupnog otpada sa pijaca, iz objekata i lokala, čišćenje oluka i uređenje pijačnih platoa.

Takođe, JKP "Tržnica" će angažovati nadležno preduzeće koje će obaviti postupak dezinfekcije, dezinsekcije, deratizacije i ono će se izvoditi najmanje četiri puta godišnje, što je više nego što je do sada bila praksa.

- U međuvremenu smo osvežili izgled pijaca, promenili meševe, a u toku naredne dve nedelje će biti obavljeno i uređenje ostalih pijaca – kaže se u saopštenju "Tržnice".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

izmena trase autobusa raspored sahrana novi sad izmena režima saobraćaja Isključenje struje klisa raspored sahrana i ispraćaja gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević jkp lisje elektrovojvodina novosadsko porodilište servisne informacije mural Dan oslobođenja Novog Sada u Drugom svetskom ratu novosadska policija novosađani intervju bez struje novorođenčad jkp novosadska toplana JKP Vodovod i kanalizacija isključenje vode sahrane novi sad betanija bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo horoskop JGSP "Novi Sad" servisne informacije novi sad isključenja struje bebe