JKP "VODOVOD I KANALIZACIJA": Raspored restrikcija i cisterni

JKP "VODOVOD I KANALIZACIJA": Raspored restrikcija i cisterni

Građani i građanke Petrovaradina i Sremskih Karlovaca koji prethodnih dana uopšte nisu imali vode, zamoljeni su da prijave tačnu adresu i svoj kontakt telefon kako bi ekipe na terenu proverile u čemu je problem.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" obaveštavaju sugrađane da se prijave mogu obaviti preko Kontakt centra na broj telefona 0800/333 021 ili na i-mejl .

Za subotu 15. decembar, najavljeno je da će bez vode u vremenu od 10 do 17 časova, kao i od 22 do 5 časova biti sva prigradska naselja prema sledećem rasporedu isključenja:

- Veternik i Futog
- Rumenka, Kisač i Stepanovićevo
- Kać, Budisava i Kovilj
- Čenej
- Petrovaradin i Sremski Karlovci
- Bukovac
- Popovica i Ledinci (novi i stari)
- Sremska Kamenica

Iz "Vodovoda" obaveštavaju i da će cisterne sa pijaćom vodom biti raspoređene na sledećim lokacijama:

- Dve cisterne biće ispred Kliničkog centra Vojvodine (za dijalizu i hirurgiju) od 8 do 21 časa

- Treća cisterna: Rumenačka 125 – 135 od 8 do 10 časova; Stepanovićevo (kod Mesne zajednice) od 11 do 14 časova i Rumenka (pijaca) od 15 do 20 časova

- Četvrta cisterna: Sremski Karlovci (centar) od 8 do 15 časova i Bukovac (kod Mesne zajednice) od 16 do 20 časa

- Peta cistrena: Bulevar patrijarha Pavla od 8 do 10 časova; Futog (Dom zdravlja) od 11 do 18 časova i Veternik (kružni tok) od 19 do 21 čas.

Da podsetimo, restriktivan režim vodosnabdevanja u Novom Sadu JKP "Vodovod i kanalizacija" uveo je zbog radova na priključenju cevovoda na Žeželjevom mostu, a biće na snazi najkasnije do 18. decembra.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

betanija raspored sahrana novi sad Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište jkp lisje novosađani servisne informacije Elektrodistribucija Novi Sad RHMZ javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija JKP Vodovod i kanalizacija Hitna pomoć raspored sahrana i ispraćaja bez struje JGSP "Novi Sad" vrućine u novom sadu bez vode servisne informacije novi sad isključenja struje bebe štrand isključenje vode Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo novorođenčad sahrane