JOŠ BEZ ZVANIČNE POTVRDE: Miting u Novom Sadu pomeren za 11. april

JOŠ BEZ ZVANIČNE POTVRDE: Miting u Novom Sadu pomeren za 11. april

Skup podrške kampanji "Budućnost Srbije" bio je najavljen za petak...

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević objavio je na svom Fejsbuk i Tviter nalogu fotografiju na kojoj je kao datum održavanja skupa podrške predsednikovoj kampanji u Novom Sadu naveden 11. april.

Kako prenosi "Danas", na fotografiji stoji i tekst "Novi Sad je omladinska prestonica Evrope i evropska prestonica kulture, a ne mesto sukoba." Zvanične potvrde da li je do pomeranja skupa došlo, još nema.

Skup "Budućnost Srbije" bio je najavljen za petak 12. april, a zbog održavanja protesta "1 od 5 miliona", Vučević je rekao da će pitati predsednika da bude pomeren.

Naime, u Novom Sadu se svakog petka održavaju protesti "1 od 5 miliona", pa se javnost zabrinula zbog činjenice da bi se pristalice vladajućih i nezadovoljni građani mogli naći na istom mestu, u isto vreme.

Na sajtu SNS objavljeno je da je Vučević rekao da će datum kampanje "Budućnost Srbije" biti pomeren za drugi datum.

- Neću da dozvolim da mi Đilas, Jeremić, Obradović prave haos u Novom Sadu. Da im dam povoda neću. Pomerićemo datum kampanje "Budućnost Srbije" za drugi datum. Zamolio sam predsednika Vučića da pomerimo kampanju i da ne damo šansu onima koji su opkoljavali RTS i ulazili s motornim testerama, da takve slike prirede i u Novom Sadu – rekao je Vučević.

Kako navodi "Danas", Vučević je ponovio da kampanja "Budućnost Srbije" nije stranački skup SNS, već kampanja koju vode predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan