Još jedan humanitarni ponedeljak za Taru Popović

Još jedan humanitarni ponedeljak za Taru Popović

Kupališna sezona na Štrandu približila se kraju, ali se humanitarne akcije nastavljaju. U ponedeljak, 28. septembra, biće ponovljena humanitarna akcija za osmogodišnju Taru Popović iz Novog Sada, kojoj su potrebna nova invalidska kolica.

Zvaničan završetak sezone je 30. septembra, ali se kapije gradske plaže ne zatvaraju, a planirani programi zastavljaju. Već 3. i 4. oktobra očekuje nas „Štrand fest“, a za dva i po meseca počinje i zimska sezona.

- Kao što građani očekuju od društveno odgovornog preduzeća kakvo je  JKP „Gradsko zelenilo“, humanitarne akcije se nastavljaju. Prošlog ponedeljka za Taru Popović je sakupljeno 24.560 dinara, a nadamo se da ćemo tokom sutrašnjeg „Humanog ponedeljka“ uspeti da obezbedimo ostatak novca za našu malu sugrađanku obolelu od cerebralne paralize – kaže savetnik generalnog direktora „Gradskog zelenila“ za medije Ivan Nožinić.

Tokom „Štrand festa“, narednog vikenda, priprema se velika humanitarna akcija za one kojima je pomoć najpotrebnija, a posetioci ove manifestacije imaće priliku da vide o čemu se radi i pokažu humanost na delu. To je jedan od razloga što 3. i 4. oktobra očekuju veliki odziv zaljubljenika u Štrand i Dunav

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan