Još jedan "Novosadski noćni bazar" u petak od 18 sati na Ribljoj pijaci

Još jedan "Novosadski noćni bazar" u petak od 18 sati na Ribljoj pijaci

Novosadski noćni bazar, 28. po redu, biće održan u petak, 5. novembra, od 18 do 24 časa, na Ribljoj pijaci u Novom Sadu.

Organizatori i ovog puta obećavaju najkvalitetniju ponudu izlagača i odličnu zabavu ali, naravno, uz poštovanje svih epidemioloških mera i molbu da svi obavezno koriste zaštitne maske i sredstva  za dezinfekciju ruku.

– Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju  mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, duže od tri godine pružamo mogućnost, svima koji to žele, da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača – napominje se u saopštenju.  


Organizatori se nadaju da će "Novosadski noćni bazar" ponovo biti redovna manifestacija.

– Koncept našeg bazara je rad sa malim  proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju – kaže se na kraju saopštenja PR tima ove manifestacije.

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan