Još jedan uspešan "Humani ponedeljak"

Još jedan uspešan "Humani ponedeljak"

Još jedan "Humani ponedeljak" koji je za nama, pokazao je da i dalje postoji veliki broj ljudi dobre volje u Novom Sadu.

Za Mihajla Čordu, 13-godišnjeg dečaka iz Novog Sada tokom jučerašnjeg dana na Štrandu je prikupljeno 264.800 dinara.

Podsećamo da je usled nedostatka kiseonika prilikom rođenja, Mihajlo oboleo od logoretardacije udružene sa metaboličkim problemima. Nikada nije progovorio, a ima i probleme prilikom kretanja. Živi sa ocem, majkom i starijom sestrom. Prihod od 25.000 dinara mesečno ostvaruje samo majka, dok je otac, dok je Mihajlo bio mali, morao da napusti posao kako bi se starao o sinu.

Od 2014. g, kada je započela akcija "Humani ponedeljak“ do danas pružena je pomoć u lečenju 25 osoba, najviše dece, a posetioci Štranda donirali su više od 4, 8 miliona dinara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop isključenja struje JKP Vodovod i kanalizacija zagađenje vazduha Isključenje struje bebe isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad raspored sahrana novi sad zodijak bez struje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novorođenčad betanija bez vode novosadsko porodilište jkp lisje skupština grada novog sada sremska kamenica elektrovojvodina magla servisne informacije novi sad astrologija isključenja raspored sahrana i ispraćaja RHMZ zagađenje sahrane novi sad dnevni horoskop klinika za ginekologiju i akušerstvo