Još jedan uspešan "Humani ponedeljak"

Još jedan uspešan "Humani ponedeljak"

Još jedan "Humani ponedeljak" koji je za nama, pokazao je da i dalje postoji veliki broj ljudi dobre volje u Novom Sadu.

Za Mihajla Čordu, 13-godišnjeg dečaka iz Novog Sada tokom jučerašnjeg dana na Štrandu je prikupljeno 264.800 dinara.

Podsećamo da je usled nedostatka kiseonika prilikom rođenja, Mihajlo oboleo od logoretardacije udružene sa metaboličkim problemima. Nikada nije progovorio, a ima i probleme prilikom kretanja. Živi sa ocem, majkom i starijom sestrom. Prihod od 25.000 dinara mesečno ostvaruje samo majka, dok je otac, dok je Mihajlo bio mali, morao da napusti posao kako bi se starao o sinu.

Od 2014. g, kada je započela akcija "Humani ponedeljak“ do danas pružena je pomoć u lečenju 25 osoba, najviše dece, a posetioci Štranda donirali su više od 4, 8 miliona dinara.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

lisje epk 2021 JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište betanija OK Vojvodina bebe Elektrodistribucija Novi Sad gradsko groblje Daško i Mlađa bez struje bez vode radosne vesti sahrane novi sad novorođenčad groblje raspored sahrana novi sad Isključenje struje Spens havarija na vodovodu isključenja struje jkp lisje hrana sahrane Fruška gora opens 2019 servisne informacije novi sad elektrovojvodina servisne informacije almaško groblje