JOŠ NIŠTA OD REKONSTRUKCIJE: "Tržnica" odustala od radova na Satelitskoj pijaci

JOŠ NIŠTA OD REKONSTRUKCIJE: "Tržnica" odustala od radova na Satelitskoj pijaci

Novosadsko javno-komunalno preduzeće "Tržnica" odustalo je od rekonstrukcije pijace na Satelitu pošto je, nakon tendera na kojem su izabrani izvođači radova, donelo odluku da se ugovor raskine.

U obrazloženju se navodi da se od radova odustalo zbog nedostatka sredstava, čime je ponovo odložena rekonstrukcija Satelitske pijace, najavljivana već nekoliko godina.

Prema planu, trebalo je da ovi radovi obuhvate izgradnju jednospratnice, u kojoj bi se nalazili lokali i koja bi zauzimala veći deo sadašnje parcele. Osim toga, bilo je predviđeno i da budu izvedeni pripremni i zemljani radovi, gradnja kompletne čelične konstrukcije i pijačnog platoa, kao i uređenje vodovodne i kanalizacione mreže.

Navedeni radovi tako će biti odloženi barem do sledeće godine, budući da se u obrazloženju o raskidu ugovora navodi da će "Tržnica" tender ponoviti 2017. godine, pod uslovom da se steknu neophodni uslovi.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

isključenja raspored sahrana novi sad JKP Vodovod i kanalizacija betanija bez vode novorođenčad Isključenje struje dnevni horoskop magla klinika za ginekologiju i akušerstvo kural jkp lisje isključenja struje horoskop servisne informacije novi sad jkp novosadska toplana astrologija sahrane novi sad sremska kamenica zodijak isključenje vode zagađenje zagađenje vazduha raspored sahrana i ispraćaja novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina matičar novi sad horoskopski znaci bebe