JOŠ NIŠTA OD REKONSTRUKCIJE: "Tržnica" odustala od radova na Satelitskoj pijaci

JOŠ NIŠTA OD REKONSTRUKCIJE: "Tržnica" odustala od radova na Satelitskoj pijaci

Novosadsko javno-komunalno preduzeće "Tržnica" odustalo je od rekonstrukcije pijace na Satelitu pošto je, nakon tendera na kojem su izabrani izvođači radova, donelo odluku da se ugovor raskine.

U obrazloženju se navodi da se od radova odustalo zbog nedostatka sredstava, čime je ponovo odložena rekonstrukcija Satelitske pijace, najavljivana već nekoliko godina.

Prema planu, trebalo je da ovi radovi obuhvate izgradnju jednospratnice, u kojoj bi se nalazili lokali i koja bi zauzimala veći deo sadašnje parcele. Osim toga, bilo je predviđeno i da budu izvedeni pripremni i zemljani radovi, gradnja kompletne čelične konstrukcije i pijačnog platoa, kao i uređenje vodovodne i kanalizacione mreže.

Navedeni radovi tako će biti odloženi barem do sledeće godine, budući da se u obrazloženju o raskidu ugovora navodi da će "Tržnica" tender ponoviti 2017. godine, pod uslovom da se steknu neophodni uslovi.

Opširnije o ovoj temi pročitajte ovde

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

MUP raspored sahrana novi sad astrologija policija isključenje grejanja novosadsko porodilište isključenje vode jkp novosadska toplana horoskopski znaci betanija horoskop bez struje isključenja struje dnevni horoskop bebe bez grejanja novosađani Dom zdravlja novorođenčad servisne informacije novi sad raspored sahrana i ispraćaja jkp lisje Isključenje struje klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad bez vode Dom zdravlja Novi Sad Republički hidrometeorološki zavod srpska pravoslavna crkva