Još ništa od uređenja parka na Novom naselju

Još ništa od uređenja parka na Novom naselju

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije objavila je odluku o obustavi otvorenog postupka javne nabavke za uređenje parka sa infrastrukturom i javnim osvetljenjem severno od ranžirne stanice i ulice Radomira Raše Radujkova.

Na tender za radove vredne 125 miliona dinara javilo se preduzeće "Graditelj NS" koje je dostavilo zajedničku ponudu sa preduzećima "Energotehnika – Južna Bačka", "KLM Inženjering TM" i "MN".

Kako je navedeno u obrazloženju odluke o obustavi javne nabavke, nakon otvaranja ponuda, komisija je za nekoliko stavki tražila dodatna objašnjenja od ponuđača. Međutim, uvodom u dostavljenu dokumentaciju, ponuda je ocenjena kao neodgovarajuća, a samim tim i neprihvatljiva.

Kako prenosi portal 021.rs, nije još poznato kada će Uprava za građevinsko zemljište i investicije ponovo raspisati tender. Ova javna nabavka podrazumevala je gradnju kanalizacije, vodovoda, javne rasvete, dve fontane i javnog toaleta. 

Plan je da se jedna fontana nalazi na ulazu u park, dok bi druga bila smeštena u centralnom delu. Biće postavljena i 64 stuba javne rasvete, 2,3 kilometra elektro-kablova i biće urađeni drugi elektro, telekomunikacioni i mehanički radovi.

Projekat predviđa da će park imati desetak ulaza, a unutar njega će se nalaziti dečije igralište sa teretanom, teren za boćanje, česme, fontane, poslastičarnica, kao i prostor za smeštaj opreme "Zelenila", prenosi 021.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mihajlo

  pre 30 dana i 12 sati

  Ma to je bila prica za tadasnje izbore... Kada bude ponovo izbori opet ce kao nesto uraditi. I tako, za nekih pet zbora ce napraviti nesto, valjda...

  Oceni komentar:
  0
  2
novosađani Vreme u Srbiji JKP Vodovod i kanalizacija Elektrodistribucija Novi Sad Spens bez vode bez struje isključenja struje elektrovojvodina bebe novorođenčad smeće klinika za ginekologiju i akušerstvo dan državnosti vremenska prognoza Vreme u Novom Sadu struja vremenska prognoza novi sad dan zaljubljenih Republički hidrometeorološki zavod novi sad jkp novosadska toplana betanija servisne informacije novi sad Sretenje isključenje vode epidemija gripa JGSP "Novi Sad" Srbija novosadsko porodilište