Još ništa od uređenja parka na Novom naselju

Još ništa od uređenja parka na Novom naselju

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije objavila je odluku o obustavi otvorenog postupka javne nabavke za uređenje parka sa infrastrukturom i javnim osvetljenjem severno od ranžirne stanice i ulice Radomira Raše Radujkova.

Na tender za radove vredne 125 miliona dinara javilo se preduzeće "Graditelj NS" koje je dostavilo zajedničku ponudu sa preduzećima "Energotehnika – Južna Bačka", "KLM Inženjering TM" i "MN".

Kako je navedeno u obrazloženju odluke o obustavi javne nabavke, nakon otvaranja ponuda, komisija je za nekoliko stavki tražila dodatna objašnjenja od ponuđača. Međutim, uvodom u dostavljenu dokumentaciju, ponuda je ocenjena kao neodgovarajuća, a samim tim i neprihvatljiva.

Kako prenosi portal 021.rs, nije još poznato kada će Uprava za građevinsko zemljište i investicije ponovo raspisati tender. Ova javna nabavka podrazumevala je gradnju kanalizacije, vodovoda, javne rasvete, dve fontane i javnog toaleta. 

Plan je da se jedna fontana nalazi na ulazu u park, dok bi druga bila smeštena u centralnom delu. Biće postavljena i 64 stuba javne rasvete, 2,3 kilometra elektro-kablova i biće urađeni drugi elektro, telekomunikacioni i mehanički radovi.

Projekat predviđa da će park imati desetak ulaza, a unutar njega će se nalaziti dečije igralište sa teretanom, teren za boćanje, česme, fontane, poslastičarnica, kao i prostor za smeštaj opreme "Zelenila", prenosi 021.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mihajlo

  pre 1299 dana i 2 sata

  Ma to je bila prica za tadasnje izbore... Kada bude ponovo izbori opet ce kao nesto uraditi. I tako, za nekih pet zbora ce napraviti nesto, valjda...

  Oceni komentar:
  0
  2