Još ništa od uređenja parka na Novom naselju

Još ništa od uređenja parka na Novom naselju

Gradska uprava za građevinsko zemljište i investicije objavila je odluku o obustavi otvorenog postupka javne nabavke za uređenje parka sa infrastrukturom i javnim osvetljenjem severno od ranžirne stanice i ulice Radomira Raše Radujkova.

Na tender za radove vredne 125 miliona dinara javilo se preduzeće "Graditelj NS" koje je dostavilo zajedničku ponudu sa preduzećima "Energotehnika – Južna Bačka", "KLM Inženjering TM" i "MN".

Kako je navedeno u obrazloženju odluke o obustavi javne nabavke, nakon otvaranja ponuda, komisija je za nekoliko stavki tražila dodatna objašnjenja od ponuđača. Međutim, uvodom u dostavljenu dokumentaciju, ponuda je ocenjena kao neodgovarajuća, a samim tim i neprihvatljiva.

Kako prenosi portal 021.rs, nije još poznato kada će Uprava za građevinsko zemljište i investicije ponovo raspisati tender. Ova javna nabavka podrazumevala je gradnju kanalizacije, vodovoda, javne rasvete, dve fontane i javnog toaleta. 

Plan je da se jedna fontana nalazi na ulazu u park, dok bi druga bila smeštena u centralnom delu. Biće postavljena i 64 stuba javne rasvete, 2,3 kilometra elektro-kablova i biće urađeni drugi elektro, telekomunikacioni i mehanički radovi.

Projekat predviđa da će park imati desetak ulaza, a unutar njega će se nalaziti dečije igralište sa teretanom, teren za boćanje, česme, fontane, poslastičarnica, kao i prostor za smeštaj opreme "Zelenila", prenosi 021.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Mihajlo

  pre 185 dana i 11 sati

  Ma to je bila prica za tadasnje izbore... Kada bude ponovo izbori opet ce kao nesto uraditi. I tako, za nekih pet zbora ce napraviti nesto, valjda...

  Oceni komentar:
  0
  2
novosadsko porodilište isključenje vode sahrane klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević betanija isključenja struje matičar novi sad bez vode servisne informacije vremenska prognoza novosađani bebe jkp novosadska toplana Hitna pomoć gradsko groblje Isključenje struje Republički hidrometeorološki zavod restorani novi sad servisne informacije novi sad elektrovojvodina horoskop Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad RHMZ Vreme u Novom Sadu jkp lisje raspored sahrana i ispraćaja