Jubilarno "Novosadsko proleće" od 19. do 21. marta na Spensu

Jubilarno "Novosadsko proleće" od 19. do 21. marta na Spensu

Manifestacija "Novosadsko proleće" održaće se od 19. do 21. marta na prvom spratu Spensa, a prijave za izlagače su u toku.

"Novosadsko proleće" se, u organizaciji Pokreta gorana Novog Sada, realizuje tačno tri decenije. Obuhvata tri stalne prodajne izložbe s više od 150 učesnika – izložba hortikulturnog sadnog materijala, cveća i rasadničke robe, zatim pčelarstva, meda i zdravstveno bezbedne hrane kao i izložba starih i umetničkih zanata.

Grad je ovu manifestaciju prepoznao kao jedan od simbola grada, koja svojim bogatim sadržajem privlači brojne izlagače i posetioce. Jedan je od najvećih ekoloških, privrednih i turističkih događaja u zemlji i jedinstven primer manifestacije gde se na jednom mestu može naći sve što je potrebno za hortikulturno uređenje, a prisutni su izlagači iz cele zemlje.

Pokret gorana Novog Sada ove godine obeležava dva jubileja – 60 godina postojanja i 30. "Novosadsko proleće".

Budući izlagači mogu se prijaviti putem linka koji se nalazi u okviru najave manifestacije na sajtu Pokreta gorana Novog Sada. Dodatne informacije moguće je dobiti na broj 021 451 788, putem imejl adrese pokretgorana.org.rs ili društvenih mreža, prenosi "Dnevnik".

Oceni vest:
4
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan