JUGOVIĆEVO: Bezbednjaci dobili ključeve za nove stanove

JUGOVIĆEVO: Bezbednjaci dobili ključeve za nove stanove

Pripadnicima službi bezbednosti danas su uručeni ključevi za 438 stanova u novoizgrađenim objektima u naselju Jugovićevo u Novom Sadu.

Njima su ključeve uručili gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović, ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović, ministarka pravde Maja Popović, ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Darija Kisić Tepavčević, kao i državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova Bojan Jocić. Kako je rekao gradonačelnik Vučević, nastavljen je niz zajedničkih uspešnih investicija Republike Srbije i Grada Novog Sada.

Ovaj lokalitet opremljen je po najmodernijim standardima kako bismo obezbedili dobre uslove za život ljudima koji se staraju o sigurnosti našeg grada i naše države. Ovo naselje jako lepo izgleda, a Grad je samostalno investirao milijardu i 600 miliona dinara, i obezbedili smo još jednu lokaciju za ovu namenu, na Bulevaru Evrope – naglasio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, a preneo njegov Kabinet.


Ministarka Darija Kisić Tepavčević izrazila je zadovoljstvo zbog toga što država brine o onima koji brinu o opštoj bezbednosti, kao i zbog toga što je, i ovog puta, među vlasnicima stanova kojima su ključevi uručeni, petoro boraca i ratnih vojnih invalida. Da su veoma važni za društvo oni koji posao stavljaju ispred svojih porodica, naglasila je i ministarka pravde Maja Popović, kao i da, ovim projektom, država Srbija jača sektor bezbednosti.

Tomislav Momirović izjavio je da su zgrade u naselju Jugovićevo zidane po najvišim svetskim standardima, da je do sada u Novom Sadu završeno 1.970 stanova i da će se u narednom periodu graditi još 1.500 objekata.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović istako je da Srbija ne zaboravlja na svoje heroje, na one koji, osim što brinu o svojim porodicama, brinu i o velikoj zajedničkoj porodici Srbiji. On se zahvalio Gradu Novom Sadu na tome što je za naselje obezbedio najsavremeniji mobilijar i na tome što je planirano da u tom delu grada budu izgrađeni škola i vrtić.

Oceni vest:
1
6

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • ss

  pre 68 dana i 18 sati

  Ima ih, bezbednjaka, iz cele Srbije, pokupovali jeftine stanove, doveli supruge, dobile poslove, deca privilegovana po školama, fakultetima... a u svojim palankam iz kojih su došli zadržali kuće, okućnice i malinjake!Nigde mladih novosadskih naučnika, lekara, mladih bračnih parova... Novi Sad, totalno promenjena struktura stanovništva! Sada bi mogao da neko odsvira kraj!!!!

  Oceni komentar:
  0
  7