JVP "VODE VOJVODINE": Uz račune za odvodnjavanje i obaveštenje o dugovanju

JVP "VODE VOJVODINE": Uz račune za odvodnjavanje i obaveštenje o dugovanju

Uvid u stanje  na računu moguće je isključivo na  zahtev obveznika...

Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine" obavestilo je javnost da je u toku dostava rešenja za naknadu za odvodnjavanje za poslednja tri kvartala 2018. godine.

Uz rešenje, obveznicima se dostavlja i obaveštenje o eventualnim dugovanjima za period kada je to radila Poreska uprava, odnosno do kraja 2016. godine.

"Vode Vojvodine" naglašavaju da se sada, isključivo na zahtev obveznika, može omogućiti uvid u stanje na računu, odnosno u sva zaduženja i uplate, za period nadležnosti poreskih uprava od početka  2013. do kraja 2016. godine..

Rok za plaćanje naknade je 15 dana od dana prijema rešenja. Posle tog roka zaračunava se zakonska kamata pa se dešava da obveznici izmire osnovni dug, a ostane im kamata koja stvara novi dug za koji oni uglavnom i ne znaju, navodi se u saopštenju.

Za sva pitanja i eventualne nejasnoće, obveznicima su na raspolaganju sledeći brojevi telefona: 0800 21 21 21 (besplatani pozivi iz fiksne mreže MTS), 021 4881 – 590, 4881 – 592, 4881 – 539 i 4881 – 433.

Oceni vest:
6
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ljiljana Crnojević

  pre 236 dana i 9 sati

  Poštovani, juče sam dobila Rešenje , po kome imam dug za 2018. godinu, koji niste do sada slali . Pored toga dobila sam i dug za prethodni period, za koji nisam znala, ili je to taj vakum koji je nastao sa prelaska sa poreskog na Vode Vojvodine. Nisam dobila ni jedan račun a da ga nisam platila. mislim da je neumesno da mi plaćamo kamatu za nešto što nismo bili obavešteni da treba da platimo. Hvala na razumevanju.

  Oceni komentar:
  0
  18
 • Snežana Djurić,Svetosavska 131,Kikinda

  pre 234 dana i 7 sati

  molim Vas da mi posaljete resenje broj 4-160/01164518-18 na ovu email adresu, jer Vas preko telefona ne mogu nikako dobiti.

  Oceni komentar:
  2
  5
 • Zakić Ibolja

  pre 228 dana i 10 sati

  Poštovani, dobili smo rešenje po kome imamo dug za period april-decembar 2018 godine od 198,80 din. i da imamo dug iz prethodnog perioda u iznosu 76,64 din. Svi računi su do sada redovno plaćani i bez ispostavljenog rešenja. Svaki put sam kontaktirala Sremske Karlovce i sravnjivala se sa njima. Svaki put je sve bilo u redu čak sam bila u pretplati po njihovoj a i mojoj evidenciji. Pošto ne mogu putem telefona da dobijem obaveštenje jer se na telefone niko ne javlja molim vas da mi vi odgovorite na email i da mi kažete kome mogu lično da se obratim kako bi rešila ovaj nesporazum. Unapred hvala.

  Oceni komentar:
  1
  5
 • Slavica Batanjski

  pre 155 dana i 57 minuta

  Sumnjam da ovo neko čita ali da proverim. Račun od Vas za 2017 i 2018 g je korektan i tačan i to je
  placeno. Sve poreske obaveze do kraja 2016 g koje sam dobivala na svoje ime i ime moje pokojne majke od poreske uprave zrenjanin sam uredno izmirivala. U resenju od 15.10.2018 pored redovnog zaduzenja koji sam izmirila stoji dug od pre 01.01.2017 za koji neznam da postoji a još je i kamata uracunata a i pokojna mama ima neki dug sa kamatom ali nikakvih racuna nemam ni za jedan od dva duga. Sintetika me neinteresuje, voleo bi videti analitiku i resenja za placanje zbog kojih je dug nastao, ovo je haos, neznam kome i gde da se javim u poreskoj upravi zrenjanin ništa neznaju. Zaista je nekorektno.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Ljiljana Lukić

  pre 133 dana i 1 sat

  Treba da budu ažurniji i da ne zatrpavaju građane sa zaduženjima. Zbog nesporazuma u politici koju vode. A pare da utroše pametno.

  Oceni komentar:
  1
  3
 • Dragica ivanis

  pre 63 dana i 11 sati

  Uredno sam do sad placala naknadu za odvodnjavanje.zelim da mi date odgovor zasto placam,koja je vasa obaveza prema nama posto mi smo ispistovali prema vama.Zelim da posaljem zahtev da neplacam .Molim odgovor.Hvala.Pozdrav

  Oceni komentar:
  1
  4
 • Rečo Galus Ana

  pre 5 dana i 9 sati

  Molim da mi obavestite o iznosu, koliko treba da platim za tekuću godinu, jer nisam dobila rešenje.

  Oceni komentar:
  0
  0
 • Ћзпић Петра Тадија

  pre 5 dana i 3 sata

  Molima Vas kakve su ovo neslane sale ?.
  1 Avgusta ste mi ostavili papiric ...."kako za vreme dostave niste zateceni na na oznacenoj adresi, pismo je vraceno posaljiocu i mozete ga preuzeti u roku od 15 danana adresi naznacenoj na prednjoj strani obavestenja (negde u Novom Sadu ) od 8 do 15 casova.. Za vasu informaciju taj deo obavestenja je papir otcepjen i ne vidi se vasa adresa.....
  2. takodje tamo pise ..."po isteku 15 dana smatrace se da je dostavljanje izvrseno? ?!!?? a jeeel
  pa zasto mi niste ostavili to pismo u moj postanski sanducic...i ako me niste zatekli...
  Ja sam zaprepasten i ozlojedjen takvim ponasanjem.
  Puno Pozdrava
  T.C.

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Ћзпић Петра Тадија

  pre 4 dana i 7 sati

  Evo opet ukratko..Pre neki dan neki chaush mi ostavio ceduljce u moj Post Sanducic
  da bauljam stotine kilometara do Novog Sada da uzmem neko pismo
  a ako ne dodjem po to pismo smatrace se KAO DA JE URUCENO !!!!!!!
  Pa koji hurac mi onda nije to pismo ostavljeno onog dana kad mi je ceduljce ostavljeno ????

  Oceni komentar:
  0
  2
 • Rečo Galus Ana

  pre 3 dana i 8 sati

  Molim da mi omogućite pristup u evidenciju mojih uplata, dugovanja. Hvala Vam unapred.

  Oceni komentar:
  0
  1
Vreme u Novom Sadu raspored sahrana novi sad vremenska prognoza novi sad JGSP "Novi Sad" Kać Republički hidrometeorološki zavod isključenja struje RHMZ servisne informacije novi sad bez vode raspored sahrana i ispraćaja Vreme u Srbiji Isključenje struje novosađani novosadsko porodilište JKP Vodovod i kanalizacija sahrane bebe Elektrodistribucija Novi Sad štrand Hitna pomoć servisne informacije jkp lisje isključenje vode novorođenčad bez struje elektrovojvodina betanija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo