Kako da vaše dete položi prijemni za srednju školu bez po muke

Kako da vaše dete položi prijemni za srednju školu bez po muke

Izbor srednje škole predstavlja jednu od najvažnijih odluka u životu. Shodno tome, izbor nije lak i pre nego što se donese konačna odluka, potrebno je uzeti u obzir mnogo faktora: afinitete deteta, prilagođenost programa, stanje na tržištu rada, popularnost odabrane škole ili smera.

Po istraživanju koje je sproveo naš portal najtraženije srednje škole u Novom Sadu su: Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" i "Svetozar Marković", Elektotehnička škola "Mihajlo Pupin",  Medicinska škola "7. april" i na kraju Ekonomska škola.

Najmanji broj bodova za upis ovih škola u prošloj godini bio je 87, a za pojedine smerove bilo je potrebno osvojiti i po 97 bodova.

Na prijemnom ispitu se polaže test iz srpskoj jezika, matematike i kombinovani test (biologija, geografija, istorija, fizika i hemija).

Opšte je poznato da učenici nisu podjednako naklonjeni svakom predmetu. Stoga, ukoliko je Vašem detetu potrebna pomoć, naša preporuka je "Novosadski kulturno-obrazovni krug" koji nudi kompletnu pripremu (srpski jezik, matematika, kombinovani test) kao i pripremu svakog predmeta pojedinačno.


Njihov način rada je inovativan, nastava je ciljana i efikasna, a izvode je nastavnici koji imaju iskustva u radu sa decom, pa su rezultati vidljivi, kako na prijemnom, tako već i posle samo nekoliko časova.

Grupe su ekskluzivno male (3-5 učenika) te je pristup mentorski, prilagođen svakom detetu, s naglaskom na kvalitetu nastave.

Škola se nalazi na adresi Bulevar kralja Petra prvog 48. Pripreme se održavaju vikendima, a cena je simbolična.

Prijave su u toku.

Više informacija možete dobiti na broj telefona 064 039 3269, kao i na Fejsbuk stranici škole OVDE


Promo tekst

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan