Kako muškarci menjaju kriterijume

Kako muškarci menjaju kriterijume

Ono što očekuju od partnerke nije isto u tinejdžerskom dobu, kada su mladi, ili zreli muškarci.

Kao i žene, tako i muškarci, menjaju kriterijume odabira partnerki tokom godina. To savršeno što traže nije isto u tinejdžerskom dobu, kada su mladi ili zreli muškarci, pokazuju istraživanja.

Do dvadesete su apsolutno zaokupljeni izgledom "predmeta obožavanja". O karakteru i ličnosti uopšte ne razmišljaju. Izgled i seks su im na prvom mestu, mada su i tu skloni lutanju jer su nezreli.

U tridesetim godinama polako počinju da shvataju da je kvalitet izuzetno važan. Mnogo im je bitnije da imaju nekoga uz sebe sa kim mogu sadržajno da komuniciraju. Uz to, dodatni podsticaj imaju u prijateljima, koji su takođe sazreli i žele da imaju stalnog partnera.

U četrdesetim, ukoliko su sami, traže ženu koja je samostalna, nezavisna finansijski i duhom, sa kojom će provoditi vreme. Istina, u ovim godinama malo koji muškarac je "solo", a ako i jeste, najčešće je razveden ili ima problem u ostvarivanju veze.

U pedesetim muškarci žude za romansom, stabilnošću i finansijskom sigurnošću. Manje im je važna karijera žene koja ih zanima, kao i to da li je porodičan tip ili ne. U ovim godinama traže društvo osobe sa kojom se dobro slažu, uživaju i streme zajedničkim ciljevima.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan