Kamioni na ulazak u Rumuniju čekaju dva sata

Kamioni na ulazak u Rumuniju čekaju dva sata

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na ostalim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Teretna motorna vozila se na izlazu iz Srbije na graničnom prelazu "Vatin" sa Rumunijom zadržavaju oko dva sata, saopštio je jutros AMSS, a prenosi "Telegraf".

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Saobraćaj je na prilazima Zlatiboru usporen, zbog planinskih prevoja pod maglom, a zbog jutarnjih niskih temperatura i mraza moguća je, posebno u planinskim predelima, poledica, saopštio je AMSS, a prenosi "Telegraf".

Sem jačih bočnih udara vetra, zbog kojeg vozači na putevima u košavskom području moraju biti oprezniji, a koji mogu biti opasni posebno kada brzina nije prilagođena, ostale vremenske prilike su dobre, što umnogome olakšava vožnju i doprinosi nesmetanom odvijanju saobraćaja.

Padavina nema, osim u Timočkoj krajini, gde je prema rečima meteorologa u toku dana moguće provejavanje slabog snega.

Prvi dan vikenda uvek donosi nešto veći broj vozila i pojačan saobraćaj na važnijim i frekventnijim putevima, a posebno ka zimskim turističkim centrima, ali i na autoputevima na kojima se trenutno ne čeka duže od desetak minuta za naplatu putarine.

Razlog za opreznijom vožnjom su svakako i brojne deonice na kojima je zbog aktuelnih radova došlo do izmene u saobraćaju.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan