KAMPANJA PROTIV RAKA KOŽE: Besplatni dermatološki pregledi za Novosađane

KAMPANJA PROTIV RAKA KOŽE: Besplatni dermatološki pregledi za Novosađane

Dom zdravlja "Novi Sad" aktivno će učestvovati u obeležavanju panevropske, humanitarne, preventivne kampanje protiv raka kože - Euromelanoma.

Kako se navodi u saopštenju, Odeljenje dermatologije Doma zdravlja "Novi Sad" će u ponedeljak, 8. maja, u cilju ranog otkrivanja tumora kože i upoznavanja sa faktorima rizika za nastajanje, obavljati besplatne preglede za građane.

Zakazivanje pregleda može se izvršiti pozivom na broj telefona 0800 222 888, a zainteresovani će tom prilikom dobiti informaciju o ambulanti  – Liman ili Novo naselje – u kojoj će se obaviti pregled.

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sucevic Marija

  pre 843 dana i 9 sati

  Nema slobodnih termina u Novom Sadu - ako je ograničenje po ustanovi kako operateri kažu bilo dvadesetak onda to nije besplatan pregled za građanstvo nego za privilegovane a to kao i uvek veza vezica a u toj grupi nisam ....
  Tužno što je to tako !!!!!

  Oceni komentar:
  0
  14
 • Nevenka Maric

  pre 843 dana i 56 minuta

  Ne mogu da verujem da je tako mali broj pregleda ogranicen,a toliki pozivi za gradjanstvo.Nisu trebali ni dolaziti u Novi Sad,radije neka naplacuju preglede.

  Oceni komentar:
  0
  1
 • Buba

  pre 842 dana i 14 sati

  Postovana gospodo,jutros ste objavili ovu akciju a upravo sam dobila obavestenje da su svi termini popunjeni.
  KADA I KAKO ????

  Oceni komentar:
  0
  0
jkp lisje matična knjiga rođenih novorođenčad horoskopski znaci EPS porodilište vremenska prognoza novi sad Miloš Vučević bez struje jkp novosadska toplana betanija horoskop servisne informacije novi sad servisne informacije gradonačelnik Miloš Vučević gradsko groblje radosne vesti elektrovojvodina raspored sahrana novi sad isključenja struje bebe telep almaško groblje RHMZ havarija na vodovodu raspored sahrana i ispraćaja bez vode novosadsko porodilište sahrane dunav