Kazne za nesavesno parkiranje havarisanih vozila

Kazne za nesavesno parkiranje havarisanih vozila

Za nesavesno parkiranje havarisanih i neregistrovanih vozila predviđene su novčane kazne od 8.000 za fizička, 15.000 za preduzetnike i 100.000 dinara za pravna lica, odnosno pola tih iznosa, ukoliko se kazna plati u roku od osam dana.

U ulici Episkopa Visariona, nalaze se dva takva vozila, a osim njih, gužvu prave i automobili iz svih delova grada.

Kako su nam rekli stanari zgrada uz Kej, parking u nenaplatnoj zoni, unutar stambenog bloka u ulici Episkopa Visariona, sigurna je baza za sve Novosađane koji ne žele da plaćaju parkiranje po redovnoj ceni.

Nepropisno parkirana, havarisana, ili neregistrovana vozila, uklanjaju se nakon sačinjavanja zapisnika u inspekcijskom nadzoru, a u saradnji sa radnicima JKP "Parking servisa". Građani koji uoče ovakva vozila mogu prijave dostavljati na brojeve: 4872 - 402 i 4872 - 403.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad OK Vojvodina Daško i Mlađa Isključenje struje lisje almaško groblje Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina groblje sahrane bez struje jkp lisje odbojka gradsko groblje opens 2019 havarija na vodovodu Spens radosne vesti raspored sahrana novi sad bez vode Fruška gora servisne informacije novi sad isključenja struje servisne informacije bebe novosadsko porodilište sahrane novi sad betanija JKP Vodovod i kanalizacija epk 2021