KCNS: Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund od 14. do 22. jula

KCNS: Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund od 14. do 22. jula

Osma po redu Letnja džez akademija Novi Sad – Dortmund biće organizovana od 14. do 21. jula u Novom Sadu.

Projekat se realizuje kao deo saradnje bratskih gradova, Novog Sada i Dortmunda, koja traje više od tri decenije. I ove godine, Kulturni centar Novog Sada će Letnju džez akademiju organizovati u saradnji sa Muzičkom školom "Isidor Bajić".
 
 
 
 
Zahvaljujući gradovima Dortmundu i Novom Sadu i drugim partnerima i sufinansijerima, učešće u radu Letnje džez akademije nema kotizaciju. Svi zainteresovani polaznici mogu se prijaviti do 13. jula, a prijavu mogu preuzeti na sajtu Kulturnog centra Novog Sada popuniti je i poslati na imejl adresu: . Zainteresovani se mogu prijaviti i dolaskom u Kulturni centar Novog Sada (Novi Sad, Katolička porta 5).
 
 
 
 
Letnju džez akademiju Novi Sad – Dortmund ove godine predvodiće Uve Plat (Uwe Plath), saksofonista i predavač na Akademiji u Dortmundu, dok će profesorski tim činiti profesori iz Srbije i inostranstva.
 
 - Na osnovu nivoa znanja polaznika biće formirane grupe koje će tokom prepodneva i popodneva imati teorijsku i praktičnu nastavu. Osim što će polaznici moći da nauče da sviraju džez, a iskusniji i da usavršavaju svoje muzičko umeće, oni će imati priliku i da sklapaju prijateljstva i kreiraju zajedničke projekte – kažu organizatori u saopštenju. 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

deca jkp novosadska toplana tc promenada Petrovaradin odbojka novosadsko porodilište betanija bez vode Vreme u Novom Sadu Isključenje struje detelinara Srbija novorođenčad klinika za ginekologiju i akušerstvo novosađani tržni centar promenada mup novi sad servisne informacije novi sad bebe isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza RHMZ Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina novi sad promenada vremenska prognoza novi sad Spens bez struje