KCNS: Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund od 14. do 22. jula

KCNS: Letnja džez akademija Novi Sad - Dortmund od 14. do 22. jula

Osma po redu Letnja džez akademija Novi Sad – Dortmund biće organizovana od 14. do 21. jula u Novom Sadu.

Projekat se realizuje kao deo saradnje bratskih gradova, Novog Sada i Dortmunda, koja traje više od tri decenije. I ove godine, Kulturni centar Novog Sada će Letnju džez akademiju organizovati u saradnji sa Muzičkom školom "Isidor Bajić".
 
 
 
 
Zahvaljujući gradovima Dortmundu i Novom Sadu i drugim partnerima i sufinansijerima, učešće u radu Letnje džez akademije nema kotizaciju. Svi zainteresovani polaznici mogu se prijaviti do 13. jula, a prijavu mogu preuzeti na sajtu Kulturnog centra Novog Sada popuniti je i poslati na imejl adresu: . Zainteresovani se mogu prijaviti i dolaskom u Kulturni centar Novog Sada (Novi Sad, Katolička porta 5).
 
 
 
 
Letnju džez akademiju Novi Sad – Dortmund ove godine predvodiće Uve Plat (Uwe Plath), saksofonista i predavač na Akademiji u Dortmundu, dok će profesorski tim činiti profesori iz Srbije i inostranstva.
 
 - Na osnovu nivoa znanja polaznika biće formirane grupe koje će tokom prepodneva i popodneva imati teorijsku i praktičnu nastavu. Osim što će polaznici moći da nauče da sviraju džez, a iskusniji i da usavršavaju svoje muzičko umeće, oni će imati priliku i da sklapaju prijateljstva i kreiraju zajedničke projekte – kažu organizatori u saopštenju. 
Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan