KERAMIKA JOVANOVIĆ: Majska akcija za novi imidž kupatila

KERAMIKA JOVANOVIĆ: Majska akcija za novi imidž kupatila

Kupatilo nije samo prostorija za održavanje higijene nego i mesto u kom ćete se osećati prijatno jer su vam sve neophodne sitnice uredno odložene, uz dobru organizaciju i na dohvat ruke. Pored toga, buđenje je lepše i lakše kada odaberete sve elemente po meri svog kupatila i u skladu sa potrebama ukućana, u stilu u kom su i keramičke pločice, sanitarije i dekor.

Kako biste lakše priuštili sve ono što vam je potrebno tu su redovne akcije "Keramike Jovanović" i mogućnost odloženog plaćanja. Ovog puta akcijom je obuhvaćena velika grupa asortimana ovog brenda, a koju čine tuš kabine, paravani i kupatilski nameštaj.


Mnogi kupci su se već uverili u kvalitet kaljenog stakla od kojeg su izrađene tuš kabine i paravani i u njihov dizajn, a ponuda je obogaćena modelima sa poboljšanim profilima. Stakleni paravani ovog brenda su dopunjeni novim modelima čiji su alu-profili izrađeni u crnoj boji koja sve više dominira na tržištu kao detalj i omiljena je kod urbanog stila uređenja enterijera. Kaljeno staklo je takođe glavna odlika njihovih paravana.


Kupatilski nameštaj iz ponude "Keramike Jovanović" u potpunosti zadovoljava kriterijume koje su postavili dizajneri enterijera – svedenog je dizajna, sa istaknutim detaljima, modernim ručicama, jednobojni, ali i u teksturi drveta, uz dovoljno prostora za odlaganje, sa uporivačima na fiokama i vratima ormarića za vašu sigurnu upotrebu.Akcija će biti organizovana 30. i 31. maja u svim salonima keramike u Srbiji i BiH, kao i prodajnim objektima "Ogreva", a podrazumeva 20% popusta prilikom plaćanja, na artikle iz segmenta tuš kabina, paravana i kupatilskog nameštaja sopstvenog brenda "Keramika Jovanović".

Potražite najbliži salon "Keramike Jovanović" i uverićete se u bogatu ponudu, kvalitet i savremen dizajn opreme za kupatilo i keramičkih pločica.


Promotivni tekst

Oceni vest:
3
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan